L’Espurna és un restaurant, nascut a l’octubre de 2017, per a compartir, per a presentar els plats en àmplies taules rodones de fusta robusta, per a que els comensals s’aïllin de la ciutat i facin de l’hàbit de menjar una experiència gastronòmica.

Situat al cor de la ciutat de Lleida en un restaurant amb història, Jordi Vidal, l’hi ha donat una nova vida i hi ha posat la passió i les ganes per a fer arribar a Lleida la seva manera de concebre la cuina. Sota la seva batuta fusiona tradició i innovació per donar al client una explosió de sentits, un viatge pels sabors amb els productes de la terra i el mar elaborats amb molta estima. tot maridat amb una extensa selecció dels millors vins on predominen els vins de la D.O. Costers del Segre.

L'aparença tradicional i moderna juntament amb el mobiliari contemporani, és la traducció arquitectònica del que es cou en els fogons del xef: una cuina mediterráneaque recopila l'experiència dels plats tradicionals catalans per reinventar-los; productes que passen del bosc, els camps i l'horta de Lleida; receptes innovadores que conserven l'essència de la cuina de tota la vida i que moltes vegades busca els records gastronòmics que tots portem dins.MENJADOR

Just després de l’accés ens trobem el timó del vaixell que, a mode d’avantsala, mostra allò que el comensal es trobarà: la cuina que es deixa entreveure, l’extensió d’aquesta amb el showcooking de les postres en directe, l’elegància de la zona de la barra, la solemnitat de la bodega i, al fons el caliu de la brasa.

Disposa de tres sales. dues d’elles, al pis superior, privades, versàtils i elegants. A la planta baixa, el menjador protagonista, àmpli, amb volta catalana, té una decoració en blanc, negre i fusta. De teló de fons, un ampli expositor de fusta de roure: el rebost. La decoració del restaurant segueix la línia de la puresa i contemporaneïtat del blanc, l’elegància atemporal del negre i la tradició aportada per la fusta i el coure, que representa aquella espurna que li dona nom, pensant que sense el foc no existiria la cuina i una primera espurna és la que el va fer possible. Dirigeix les sales Laia Balsells que té cura també del celler amb unes 80 referències.PETIT FOURS

Entre les seves especialitats cal destacar:cilindre de tàrtar de tonyina amb pera de Lleida i bergamota, 16,00; gaspatxo de cirera, salmó fumat i caviar, 8,90; petxina de pelegrí amb cremós d'albergínia, espàrrecs a la brasa i ametlla, 16,90; bacallà a la brasa amb salsa de musclos, vegetals i emulsió d'all, 22,00; turbot a la brasa amb espàrrecs i gamba, 23,00; costella de porc a la brasa amb bolets i tomàquet, 16,00; entrecot d'Angus (350gr) amb patata i pera de Lleida, 24,00; pop a la brasa amb bolets, salsa de vegetals de l'horta de Lleida, 18,00; pinya, coco i llima, 6,00; 100% xocolata i lactis, 6,50; la nostra versió de la crema catalana amb plàtan i toffee preu, 6,00.

Menú gastronòmic (de dimarts a divendres migdies laborables - 25,00).

Menú L'Espurna 38,50. Menú esperiències 48,50. Preu mitjà d'un dinar: 45,00. Vi de la casa: Celistia, DO Costers del Segre, 16,50.

Salmerón, 10 (25004) Lleida. Tel.: 973 22 54 54. Horari: de 13,00 a      15,30 i de 21,00 a  23,00 hores. Tanca: Dilluns, dimarts nit, diumenge nit i una setmana al gener. American Expres, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. 2 menjador privats per fins a 20/28 comensals. Admet gossos. Correo electrònic: reserves@lespurnarestaurant.com. Web: www.lespurnarestaurant.com     

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross