El restaurant reusenc La Glorieta del Castell ha incorporat a la seva oferta gastronòmica un Menú de Brases per compartir amb les millors carns del Pirineu català i de la Vall del Esla, que segur farà feliç a tots els amants de les carns a la brasa amb carbó de llenya.

El menú s’inicia amb pop i patata confitat amb farigola, pebre vermell de la Vera i all i oli de morter amb oli d’oliva verge D.O.P. Siurana. Continua amb làmines de morro i orella de porc amb ceps i oli de pinyons i culmina amb la mitjana d’aproximadament 900 gr., de vedella del Pallars Jussà (Pirineu Català) o Mitjana de 900 gr., de vedella de la Vall d’Esla (Lleó); i acaba amb les postres. Sense beguda el preu és de 29,00 euros amb la vedella catalana i 32,00 euros amb la vedella lleonesa.

A la carta del establiment també hi ha un apartat de brases amb aquestes carns en format entrecot, filet, costelles o mitjana (chuletón).

Fa molts anys, més de 30, que vam conèixer professionalment a l’Antonio Escaño al restaurant La Caseta del Rellotge, tot un referent gastronòmic a les comarques tarragonines. Des de llavors hem seguit la trajectòria d’aquest xef davant dels fogons oferint des del 1991 en el seu restaurant La Glorieta del Castell, a Reus, una cuina mediterrània de mercat i innovadora, plena d’inquietuds. Fruit de la seva sapiència culinària en aquest local que té dos menjadors, un a la planta baixa, per a uns 30 comensals, més rústic i senzill i l’altre a la primera planta, per a 80 comensals, molt elegant amb decoració moderna i de disseny, podem assaborir plats d’un bon nivell gastronòmic. Totes les postres s’elaboren a la casa.

El restaurant està situat als peus de la prioral de Sant Pere, molt prop de l’ajuntament, al cor de la ciutat. Dirigeix la sala Sandra Escaño. La carta de vins té més de 90 referències a càrrec de Marta Escaño.

I entre les seves especialitats trobem també la terrina de foie-gras d’ànec de l’Empordà fet a la nostra cuina, 21,45; làmines de sèpia a la gallega al perfum del Mediterrani, 14,85; gambes de Tarragona marinades a les fines herbes de jardí, 19,25; tàrtar d'entrecot de vedella del Pirineu amb caviar Mújol, 20,35; tronc de lluç d’ham a la bilbaina, 18,15; tàrtar de tonyina vermella del Mediterrani, 18,15; llom de bacallà amb crema d’alls confitats, 15,95; pastís de formatge amb fruita de la passió i mango, 6,00; daus de xocolata amb perfum de taronja, 6,00, 6,00. Menú diari, 19,80. Menú nits i caps de setmana, 26,40. Vi de la casa: D.O. Rias Baixas, D.O. Somontano y D.O. Priorat, 14,00/17,00.

Plaça Castell, 2. (43201) Tel.: 977 34 08 26. Horari de 13,00 a 16,00 i de 20,30 a 23,30. Tanca dimarts i diumenge nit. American Express, 4B, Master Card, Diners, 6000 i Visa. Aire condicionat. 2 menjadors privats. Correu electrònic: info@restaurantlaglorietadelcastell.com. Web: www.restaurantlaglorietadelcastell.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross