width=

La direcció de la Guia Gourmand 2021 ha comunicat als mitjans informatius avui que la presentació de la Guia del 2021 i el lliurament dels guardons de l’any, prevista inicialment per el dilluns dia 23 de novembre a Lleida queda aplaçada. La Guia Gourmand 2021 es presentarà quan la situació per la pandèmia ho permeti, a càrrec tal estava previs pel xef Xixo Castaño, del restaurant Malena, de Gimenells, (Lleida).

 width=

La Guia Gourmand 2021 guardona en aquesta any amb la seva XXX edició a:

 width=

- Xef de l’any 2021: Mateu Blanch, del restaurant Caravista, de Lleida.
- Restaurant de l’any 2021: L’Original “Experiències gastronòmiques”, de Cambrils.
- Restaurant Revelació de l’any 2021: Ferran Cerro Restaurant, de Reus.
- Celler de l’any 2021: Celler Raïmat, de Lleida.
- Hotel de l’any 2021: Finca Prats Hotel Golf & Spa de Lleida.

 width=

Recordem que la “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, en versió digital www.guiagourmand.cat ofereix la informació i eines tant útils com la geo-localització de l’usuari o el filtratge dels diferents establiments, restaurants i hotels, a fi d’accedir amb més precisió i velocitat a les recerques desitjades.

 width=

Aporta, en definitiva, una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d’acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, pels autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments. Incorpora els millors restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i d’altres llocs d’interès gastronòmic, s’inclou també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Côte d’Azur francesa, Mònaco, París, i Selva Negra. En total, informació d’uns 500 establiments que interessen al “Gourmand”.

 width=

PDF (MARTA) PRESENTACIÓ GUIA 2021 (arrastrado)
Els restaurants s’han puntuat després de la visita als mateixos, tenint també en consideració les opinions remeses pels lectors. La valoració de l’establiment s’estableix amb el següent criteri: cuina, màxim 6 punts. Decoració i marc físic màxim 2 punts. Celler màxim 1 punt i Servei i detalls, màxim 1 punt. La màxima puntuació suma 10. S’atorguen els símbols “Gourmand” fins a un màxim de 5 (similars a les “estrelles” de Michelin o als “sols” de Repsol).
En el quadre d’honor es relacionen els millors restaurants de Catalunya qualificats amb 5 “Gourmands”: El Celler de Can Roca, Via Veneto, Caelis by Romain Fornell, Cinc Sentits, Disfrutar, Lasarte, Les Cols, Miramar de Llançà.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross