Endinsar-se al número 66 del carrer Enric Granados és sinònim de provocació. En una de les vies més gourmand de Barcelona sobresurt el glamur del restaurant Jacqueline. Un espai gastronòmic amb diferents nivells i en el que només entrar quedes atrapat per l’art noveau que el caracteritza, pels sostres magnànims, les formes espontànies i surrealistes, i els detalls pictòrics del segle XX i que caracteritzen Rockwell Group. L’establiment propietat de Toni Cano -empresari que coneix molt bé el sector de l’oci nocturn barceloní- disposa d'una superfície de 500 metres quadrats distribuïda en tres pisos que acullen el restaurant principal, un restaurant ‘The Dinner Club’ amb música en directe i la cocteleria ‘Champagne Bar’.

Nova oferta de plats al migdia  

Sempre havia estat a Jacqueline de nit (és un dels líders de la nit a Barcelona), així que visitar-lo de dia era l’excusa perfecta per descobrir la seva nova oferta de plats al migdia. A més, vaig tenir l’oportunitat de conèixer al David Agorreta, germà de Sergi Agorreta (director general de Jacqueline), i qui ens ha atès amb l’amabilitat, correcció, simpatia i professionalitat que caracteritzen a l’equip del restaurant. Durant l’àpat, també tinc l’oportunitat de veure en acció al xef de la casa, en Dani Padró -format a la pedrera de l’Escola Hofmann- ben enfeinat preparant un sashimi de llobarro.

Entre els plats del migdia destaquem, d’entre altres opcions, l'amanida de gamba fresca, acompanyada amb una fina i cruixent torrada que li dóna el contrapunt perfecte; la truita amb cecina de Wagyú i tòfona (una de les joies de la corona del restaurant i que us recomanem que proveu); el bao de cansalada cuinada a baixa temperatura, maionesa cítrica de xipotle i cacauet garapinyat (original i ple de contrastos de sabors) i, per estómacs ben poderosos, la meravellosa hamburguesa Jacqueline, 200 grams de vedella nacional, amb pa de pretzel, servida amb una raclet fosa al moment.

I tot i que l’ordre dels factors no altera el producte, us suggerim dos còctels que ens han acompanyat en el nostre itinerari gastronòmic. Un és La vie en Rose, floral, afruitat i espumós, tot gràcies al xampany Perrier-Jouët; i l’altre còctel, Umbrella, afruitat, exòtic i lleugerament dolç gràcies al Ron Cacique 500. La cocteleria a Jacqueline és marca de la casa.

 

I finalment, per aquells i aquelles que sempre tingueu un raconet pel postre, opcions com el tiramisú del Jacqueline, el pastís de formatge artesanal, la rosa de xocolata blanc i maracujà o el gelat artesanal de festuc o xocolata, us faran posar la rúbrica final a l’àpat de migdia.

Aquesta oferta de migdia és vàlida també per als caps de setmana. Una carta especial que inclou una sèrie de nous plats i platillos ideals per compartir, gaudir i menjar per un preu assequible. La cuina del restaurant Jacqueline ha ampliat l’horari de migdia valida també per dissabte i diumenge. La cuina està oberta de 13 a 15.30 hores.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross