Aquest esdeveniment exclusiu, que tindrà lloc al restaurant El Molí dels Avis de l’Ametlla de Mar, el proper divendres, dia 19 de juny a les 20,30 hores, es tracta de la possibilitat de presenciar el "especejament" d’una tonyina sencera, essent una experiència única. Es realitzaran els talls de totes les seves peces, a càrrec d’un expert japonès del Grup Balfegó, on s’extrauran i es diferenciaran les diferents parts de la tonyina.
S’utilitza la denominació Ronqueo, ja que la paraula defineix el soroll que fa el ganivet en tallar la pell de la tonyina i fer les disseccions de les carns.

10156082_10206402151393191_8406763505253985161_n

A continuació s’oferirà un sopar còctel on es podrà disfrutar d’una degustació de diversos plats de tonyina, a càrrec de Josep Margalef, xef del Restaurant El Moli dels Avis.
Places són imitades i es necessita prèvia reserva a través de www.elmolidelsavis.com El preu per persona és: 112,00 €
El pagament es farà en el mateix moment de la reserva.

11406651_10206402161073433_6710316754258975139_o

Restaurant El Moli dels Avis, S.C.P.c/ Andreu Llambrich, nº 74.C.P. 43860. L'Ametlla de Marhtt: //www.elmolidelsavis.com. Tel: 977 456404

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross