Una de les grans atraccions turístiques gastronòmiques del Principat d’Andorra la constitueixen les bordes de segles passats que actualment s’han convertit en restaurants que ofereixen la tradicional i típica cuina andorrana.

FRANCESC, LUZ, FELIX

Entre les més boniques per la seva decoració i ambientació la trobem al centre del petit poble de Sispony, un dels paratges amb més encant del petit país, que ocupa el Molí dels Fanals. Era una antiga borda del 1850 aproximadament, certament preciosa. A la planta baixa hi ha la recepció, una confortable sala d’estar i la barra del bar. Al primer pis, l’àmpli menjador amb finestres que permeten bones vistes a les montanyes properes. La capacitat és per unes 94 persones i disposa també de dues sales privades per organitzar tota mena de banquets i celebracions per fins a 60 comensals.

MENJADOR

El restaurant, sota la gerència de Francesc Guillén Bayo des de 2014, gaudeix d’ambient càlid i acollidor i ofereix una exquisida elaboració de plats d’una àmplia carta per assaborir bones carns a la brasa, guisats i receptes de muntanya, de cuina tradicional. Cal destacar la rebosteria casolana que es presenta en un carro amb moltes varietats totes elles delicioses. La direcció de sala va a càrrec de Francesc Guillén, que té cura també de l’àmplia bodega amb unes 180 referències i que compte amb el suport de Luz Cortés.

Entre les especialitats a recomanar hi ha el gaspatxo de maduixes i tomàquet amb gambes i escuma de coco, 11,10; caragols a la llauna, 16,90; les famoses croquetes de pollastre, 12,80; foie gras semicuit farcit de cirera negra i arrebossat de pistatxo irania i ametlla, 18,90; caneló suau de llamàntol amb salsa de fumet de peix, 23,90; melós de vedella d’Andorra confitada amb salsa de Porto, patata ratte i espàrrecs verds, 17,90; arròs de muntanya, 12,90; creps farcides de bolets i encenalls de foie gras; risotto d’alls tendres i bolets, 14,75; carpaccio de carabassó amb buquet d’escalivada, tronc de ventresca de tonyina i ruca, 12,50; filet de bou, 23,80; hamburguesa d’ànec feta a casa amb peres, foie gras i ceba caramel·litzada, 16,50; bacallà amb mel i ceba caramel·litzada, 22,20; pastissos fets a la casa del nostre carretó de postres, 6,00.

Avda. Les Comes, 4. (AD400) Sispony-La Massana. Tel.: +376 835 380. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,30 a 23,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia. Master Card i Visa. Aire condicionat. 2 aparcaments per a 30 vehicles. Terrassa. reserves@molidelsfanals.com Web: www.molidelsfanals.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross