Inaugurat al 1958 aquest hotel que té la categoria de 5 estrelles i darrerament ha dut a terme una gran reforma per actualitzar i millorar equipaments, habitacions, passadissos, piscina, spa i zones de terrasses; unes importantíssimes obres que el converteixen en un dels més importants i prestigiosos hotels de la Costa Brava Centre. Un oasis de luxe i confort a Lloret de Mar.

JardinesGranHotelMonterreyLloret.jpg

Compta amb unes grans instal·lacions i bons serveis, així com bells i amplis jardins en un parc privat de 50.000 m2. Presta especial dedicació als nens. Gaudeix també d’un modern Spa per al relax i per estar en forma, amb piscina coberta climatitzada, sauna, jacuzzi i dependencies per massatges i tractaments. El dirigeix Eduard Pertegaz.

Disposa d’aparcament, jardí, piscina exterior i petanca. A més de diferents sales de congressos amb una capacitat de 650m2.

Cal destacar el seu restaurant gastronòmic anomenat Freu, tot un referent de l’alta cuina a Lloret de Mar. Servei molt acurat.

La gastronomia com a font de plaer i sana alimentació és el punt de partida de l’original proposta del xef Pep Arbós al restaurant Freu, del Gran Hotel Monterrey. Contemporani i atrevit, ofereix una cuina mediterrània, d’autor amb arrels catalanes, influenciada per diferents cultures gastronòmiques, que aposta per un retorn a l’alimentació natural i senzilla. Totes les verdures que utilitza són ecològiques del Pla de Munt.

El restaurant, la forma orgànica recorda a la Costa Brava, desprèn un ambient genuïnament marí, el seu nom en català, es refereix a les roques que cauen cap al mar. La decoració del menjador, que té una capacitat per a uns 60 comensals és avantguardista. L’ambient és acollidor i informal i els directors de sala són David Bravo i Manoli Linares, que atenen també el celler que acull unes 190 referències. La terrassa, envoltada de plantes i arbres resulta ideal per a les nits d’estiu.

Entre les seves especialitats cal destacar les croquetes de garotes i musclos; la versió 2017 del còctel de peix i marisc; el My Way de peix de roca; xaui cruixent amb remolatxa, espinacs i recuit; colomí de Bresse amb el seu suc especiat; greixonera, cítrics i herbes; tour dolç per la comarca de la Selva.

La ‘Guia Gourmand’ va designar al Gran Hotel Monterrey i al restaurant Freu “Hotel i Restaurant de l’Any 2014”. 

Ctra. De Tossa, s/n. (17310) Lloret. Tel .: 972 34 60 54. Tanca del 2 de gener al 31 de març. American Express, 4B, Diners, Master Card i Visa. Correu electrònic: reservas@granhotelmonterrey.com. Web: www.granhotelmonterrey.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross