Qualsevol que alguna vegada s'hagi inspirat en la imatge d'un apetitós menjar per fer una foto sap que aconseguir una foto bona d'un plat cuinat és tasca difícil. Certament prendre una imatge d'un menjar de gran aparença per a la creació d'una fotografia d'èxit d'aliments no és fàcil. Encara que el menjar sigui increïble, la imatge resultant pot ser sovint mediocre i poc atractiva.
Corinna Gissemann, fotògrafa professional d'aliments, explica a través d'aquest llibre publicat per Anaya en la seva col·lecció Photo Club, tot el que es necessita saber en aquest terreny, començant amb l'equip i l'exposició, i seguit d'una explicació detallada del paper que juguen en aquest tipus de fotos la llum, la composició i l'estil. En aquest complet volum, es pot aprendre tot sobre com usar reflectors i flaix, com emmarcar la seva imatge perquè el seu tema realment aparegui, les tècniques d'estil de menjar que faran que els seus espectadors tinguin gana, i molt més. A més, hi ha capítols sencers dedicats a editar i administrar les imatges en Lightroom, els accessoris que es necessiten per crear excel·lents fotos de menjar i tots els trucs i consells que t'estalvien temps i ajuden a fer " el tret " més fàcil.