SABOR CRÍTICO copia.jpgXabier Gutiérrez, original creador del noir gastronòmic, torna a estremir-nos en aquesta novel·la publicada per Destinació amb un nou crim a resoldre, en aquest cas el d'un crític gastronòmic assassinat. Des de fa més de 20 anys està al capdavant del laboratori d'idees del Restaurant Arzak. I després de publicar L'aroma del crim (Destinació, 2015) i El bouquet de la por (Destino, 2016), torna als escenaris i personatges en el tercer lliurament de la sèrie protagonitzada pel subcomissari Vicente Parra. La novel·la se centra en l'assassinat a balazos de Ferdinand González, Ferni, un prestigiós crític gastronòmic del País Basc, fa un any. El subcomissari de l'Ertzaintza Vicente Parra i el seu equip es van encarregar en el seu moment d'interrogar als qui poguessin haver estat relacionats amb el crim. Però la recerca ha resultat, fins al moment, infructuosa.

Així i tot, Vicente Parra no desistirà en la seva obstinació per aclarir l'ocorregut en un cas que, més enllà de la mort de Ferni, està relacionat amb el misteri sobre uns esdeveniments ocorreguts fa més de trenta anys. Parra vol revitalitzar el cas, i just llavors se succeeixen altres mortes que semblen relacionades amb la de Ferdinand González. D'una banda, aquests crims compliquen la recerca però, per una altra, poden ajudar al subcomissari i el seu equip a resoldre d'una vegada per sempre la mort de Ferdinand González i, sense haver-li-ho proposat, a descobrir un misteri que havia romàs ocult durant gairebé quaranta anys. Xabier Gutiérrez (Sant Sebastià, 1960) és cuiner, psicòleg i escriptor.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross