El Parador de Lleida, situat al Convent del Roser l'origen del qual data del segle XVII, és un dels més recents incorporats a la Cadena de “Paradores de Turismo” inaugurat a l'agost de 2017.

Amb la categoria de 4 estrelles, està compost per dues edificacions, l'església, on s’ubica el restaurant del Parador denominat L’Aplec i el complex residencial. En aquest últim és on es troben les habitacions d'aquest nou Parador, organitzades al voltant d'un preciós claustre central de tres pisos d'altura des del qual s'accedeix a l'església.

CLAUSTRE.jpg

En total disposa de 52 habitacions i 1 junior suite, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, assecador de cabell, pany electrònica, wifi. Té habitacions per a minusvàlids. El preu de l’habitació doble és de 70/170 euros/dia.

Sales polivalents per a reunions d'empresa, gimnàs, zones comunes per gaudir de l'estada i accés a wifi gratuïta són uns altres dels serveis que aquest nou hotel ofereix als seus clients al cor de Lleida, en un edifici catalogat com “Bé d’Interès Local”, ideal per descobrir el centre de la ciutat i perdre's pels seus carrers i carrerons.

També compta amb aparcament, pàrquing propi tancat, gimnàs, i tenda.

L’Aplec és el restaurant del Parador de Lleida ocupa l’antiga església del Convent del Roser, al costat mateix del meravellós claustre. Tot un gran luxe pel comensals assaborir en aquest marc excepcional, la bona cuina del prestigiós xef Mateu Blanch (abans estava a La Boscana) que ofereix una línia gastronòmica d’autor, sense oblidar la cuina tradicional del territori. El menjador, amb una capacitat per a 200 comensals, està dirigit per David Jurado.

Entre les especialitats que ofereix podem destacar la graellada de verdures de l’hora de Lleida a la brasa, 12,50; caragols a la gormanda, 13,50; paella a l’estil “cassola de tros”, 18,50; bacallà amb samfaina de fruits i verdures del Talladell, 18,50; lluç amb textures de patata i allets tendres, 18,50; pop a la brasa amb allada de pebrot vermell i patata, 19,00; llonganissa de Vallfogona de Balaguer a la brasa amb mongetes blanques i julivertada, 18,50; espatlla de cabrit rostit amb patates panaderes, 24,00; peres de Lleida al vi D.O. Costers del Segre. També ofereix un Menú, 32,00 i un Menú tradicional de Lleida (amb vi, aigua i cafè), 40,00.

C/ Cavallers, 15 (25002) Lleida. Tel.: 973 00 48 66. No tanca. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi i assecador de pèl. Disposa d'habitacions per a minusvàlids. Pertany a la Cadena Paradores. Correu electrònic: lleida@parador.es. Web: www.parador.es

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross