LES RECEPTES QUE M’AGRADEN

IMG_5742

Cossetània publica les receptes de Pilar Criado, plats senzill que a lluir-se, que inclou imatges de cadasquna d’elles, pas a pas, per realitzar cada plat. En total una seixantena de receptes aptes per aquells que no tenen gaire nocions de cuina com aquells que ja tenen experiència. Ideals per a dies de festa, reunions informals, per al dia a dia. Hi ha idees sorprenents per a aperitius, entrants, peixos, carns, pastes, arrosssos, llegums i dolços.

LES MILLORS COQUES DOLCES CATALANES

 

lesmillorscoquesdolcescatalanesportada

Un llibre de Cossetània amb receptes i historiografia recollida per l’historiador de la cuina Vicnet Marqués. Trobem receptes de coques i dolços, trasnsmesos de generació en genaració arreu de les terres de parla catalana,que l’autor ha trobat en la cultura polular i en extensa bibliografia. I és que certament el patrimoni llaminer català no té res a envejar al de qualsevol altre indret de la Mediterrànea ni de més enllà.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross