Joan Figueras va convertir el 1988 una vella masia empordanesa de l’any 1751 en un dels més encantadors i suggestius hotels de luxe del país, de 5 estrelles. Situat en ple camp, a 4 km de Pals i a 9 km del mar, és un autèntic rabeig de pau i de bellesa. La reconstrucció a l’estil rural s’ha conjugat perfectament amb el gran confort.
El dirigeix Xavier Rocas. Té 38 suites, 20 amb jardí privat de moderna construcció al costat de la piscina, 7 amb piscina privada y 1 suite eco-sostenible, totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assecador de cabell i servei 24 hores. Disposa d’habitacions adaptades per a discapacitats. Admet gossos a les habitacions del jardí. Preu habitació doble: 300/495 euros/dia (esmorzar inclòs).
És un Relais & Châteaux. Té un fantàstic Spa (tanca els dilluns d’hivern). També disposa d’aparcament, aparcacotxes, jardí, tennis, paddle, frontó, piscina, salons de reunions, billar, bicicletes i restaurant.
Excel·lent cuina tradicional de l'Empordà i la Costa Brava, de proximitat on el producte és el protagonista, és la que ofereix actualment el restaurant Mas de Torrent, de la mà de la xef Fina Puigdevall, que des de 2015 porta l’assessorament gastronòmic del restaurant. En un marc realment excepcional podem gaudir d’una cuina de l’estacionalitat i del paisatge de la comarca, sòbria però essencial, austera i humil, intuïtiva, íntima i autèntica. El servei, molt professional i amable, està dirigit per Pere Palmada. Celler molt extens, amb més de 400 referències. Els sopars d’estiu a la terrassa resulten certament una delícia, que justifica plenament el viatge.
Entre les especialitats podem destacar el recuit gelat de Fonteta, alfàbrega, tomàquet i garum, 22,00; còctel de gambes, salsa rosa, meló, cogombre i alvocat, 29,00; arròs sec de gambes de Palamós, verduretes, 34,00; suquet de peix de roca, patates amb suc, oli d’eucalipte, all fregit, peix de roca, torrada de pa, allioli suau (en 2 serveis), 35,00; colomí, cuixa farcida, pit, coca de poma i fetge, 34,00; ànec de cortal amb peres, llaurer, vi ranci i xocolata, 29,00; pastís tatin amb pere, nata semimontada i ralladura de llimona amb diferents textures de coco, garrofa i pinya, 10,00. També ofereix un Menú degustació per 78,00 euros.
Afores de Torrent, s/n. (17123) Tel.: 972 30 32 92. Tanca gener i febrer. American Express, 4B, Diners, Master Card i Visa. Correu electrònic: infohotel@mastorrent.com. Web: www.hotelmastorrent.com