Situat en una àmplia i bella masia catalana, construïda a finals del segle XVIII i ubicada en plena natura (a 2 km. de Blanes) gaudeix de belles vistes i compta amb piscina, jardins i fins i tot església pròpia, a més de diversos salons. Aquest restaurant va iniciar des de l’any 1994 una positiva trajectòria en mans d’en Miquel Blanc.
El xef és Carles Guitart, que ofereix una línia de cuina de tradició catalana mediterrània, amb plats molt apetitosos i ben elaborats. Cal assaborir els excel·lents guisats de la nostra cuina de sempre.
La sala, amb una capacitat per a un centenar de comensals, la dirigeix Secundino Domínguez. El servei és amable i atent. A destacar la seva terrassa que durant el bon temps resulta molt agradable. Durant l’època d’estiu, els dissabtes a la nit organitza uns sopars amb ball i un menú tipus buffet. La carta de vins té unes 40 referències i es troba a cura de Dolors Sánchez. El vi de la casa és el Xantal Catalunya, 8,00.
Entre les especialitats la patata farcida de brandada de bacallà, 11,00; canelons de crep farcits de salmó i carabassó, 8,00; gambes de Blanes de morralla saltades, 18,50; bacallà a l’estil Santurce, 17,00; melós de vedella amb daus de poma, 12,00; peus de porc guisats, 9,00; caragols “Can Tarranc” 12,00; tronc de lluç de palangre al forn, 22,00; i a l’hora de les postres, el tebi de poma amb gelat de vainilla, 5,00; iogurt casolà amb mel i fruits secs, 4,00; perla de gelat de bescuit amb fruits vermells, 4,00.
El restaurant també ofereix un menú per 13,00 euros i un menú cap de setmana per 19,50 euros.
Ctra. de Blanes a Tordera, s/n (a 2 km de Blanes) (17300) Tel.: 93 764 20 37. Horari de novembre a maig (tanca diumenge nit), de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dilluns i febrer; i al juny, setembre i octubre tanca de diumenge a dijous a la nit. American Express, Diners, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 5 menjadors privats per a 300 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: info@cantarranc.net. Web: www.cantarranc.net