Els petits vitivinicultors catalans viuen i senten el vi des del respecte i la passió per la terra, però no sempre són reconeguts. En aquest llibre, editat per Cossetània i escrit per Lluís Romero, hi trobareu una selecció de 30 cellers d’arreu del territori català, des de la Terra Alta fins a l’Empordà, que us permetrà conèixer persones ben especials, tècniques de treball, elaboracions de qualitat i, per descomptat, alguns dels millors vins de Catalunya.

vins-secrets-de-cat

En Lluís Romero Garrido (1974) és filòleg i sumiller. Combina la seva tasca com a professor amb les activitats entorn el vi. Ha participat en concursos de sommeliers, ha estat jurat en premis de vins i ha col.laborat amb diversos restaurants Michelin. És l’autor de Grans vins a petits preus (Cossetània, 2015) i del blog El Racó del Clos (www.elracodelclos.blogspot.com). Actualment, concentra els seus esforços en una petita vinya-jardí d’on elabora el Clos dels Cims, el seu propi vi que va obtenir 88 punts Peñín en l’anyada 2014 (www.closdelscims.blogspot.com). També organitza cursos de tast i tasts privats a domicili, assessora botigues, webs i restaurants i, eventualment, fa de tertulià a la ràdio.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross