Ara fa un mes que a Sergio i a Javier Torres l’expressió de la cara els brillava d’alegria i il·lusió. Amb el mar com a teló de fons arrencava un projecte d’aquests germans bessons de cul inquiet i que homenatja els ingredients i els sabors frescos del nostre estimat mar mediterràni. Eldelmar és la nova aliança dels triestrellats xefs barcelonins amb Pantea Group i que aposta pel renovat Port Olímpic.

I és que el Port Olímpic de la ciutat comtal ha renascut de les seves cendres, la seva transformació -liderada per Barcelona Serveis Municipals (BSM)- ha recuperat més de 20.000 metres quadrats a disposició de la ciutadania. D’aquests, una part són pel Balcó Gastronòmic, un nou espai de restauració de referència a la capital barcelonina, ​​connectat al mar i a l'activitat portuària i amb una oferta diversa, de qualitat i amb propostes per a tots els públics. Aquí és on hi trobareu Eldelmar – Hermanos Torres, un establiment que està donant i molt que parlar a Barcelona.

Els comensals diuen la seva

En Carles i la Mariona són una parella tarragonina a la que els apassiona la gastronomia «fa uns mesos vam menjar a Cocina Hermanos Torres i al saber d’aquesta obertura també vam decidir fer una reserva. Ens ha agradat molt i destaquem un llobarro salvatge a la sal d’herbes que hem compartit i que ens ha fet molta patxoca». Coincident en opinió és la Maria, ella i dues amigues de Barcelona apunten que «vam menjar molt bé, i com que les vistes amb les que t’obsequia el restaurant són de postal, tot va acompanyar. Hi ha molt de personal i t’atenen amb molta amabilitat». El contrapunt el posa en Josep Maria, un tastaolletes que exposa el següent del que va ser la seva visita «la gastronomia és de qualitat i tant la meva dona com jo vam gaudir de l’àpat. Ara bé, el restaurant estava ple i la sonoritat crec que l’han de cuidar més».

El segell dels Torres per a un públic divers

La cuina d'aquest nou projecte es dirigeix a un segment ampli de públic i es distingeix per ingredients senzills. A cada plat s’hi ofereix una experiència sensorial amb mínima manipulació dels millors ingredients, per preservar l'autenticitat i el sabor. Eldemar permet gaudir sobre el mar durant tot el dia amb opcions de vermut, dinar, tarda, sopar i copes, amb una zona de barra que convida a la tan mediterrània sobretaula.

L'aperitiu alça el teló a la barra amb una proposta de plats amb mínima intervenció i que serveixen al comensal per obrir la gana i acompanyar un còctel d'autor o una de les 400 referències de vins seleccionats pel sommelier Xavi Nolla. La carta de vins és un homenatge a les regions vitícoles de la Mediterrània i l'Atlàntic. Vins reconeguts mundialment i de petits productors. La proposta representa més de 20 països de diversos orígens, cultures i climes, tots units per un nexe comú: el del mar.

La carta ofereix una selecció de peixos, carns i arrossos, l'elaboració dels quals juga amb verdures i vins al més pur estil Torres. Entre els plats destacats, l'amanida Cèsar i les patates braves amb toc Torres, el tàrtar de llobarro, l'amanida russa, les croquetes, el suquet de rap i calamar, l'arròs i rossejat de fideus en llauna (en porcions individuals), les costelles de xai, el bacallà, el llobarro i els tàrtars. «El vespre és una de les apostes que ens fa més il·lusió. Tothom podrà gaudir d'un capvespre únic mirant el Port Olímpic, amb combinats, snacks i platerets» expliquen Sergio i Javier Torres.

La trajectòria d’aquests germans bessons està marcada per una evolució constant, que els ha portat a convertir-se en referents de la cuina d'avantguarda, sense perdre de vista la importància de la tradició i el respecte pels productes. Per ells, la cuina és una forma d'art i una manera de connectar amb les persones a través dels sabors, les textures i les emocions que aconsegueixen despertar als seus comensals.

Amb aquest nou restaurant, amb capacitat per una vuitantena de comensals, els xefs continuen reafirmant el compromís amb una cuina que respecta el producte, innova amb tècnica i sempre posa el comensal al centre de l'experiència. El tiquet mig és de 60 euros, podeu trobar més informació a https://www.eldelmarhermanostorres.com/

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross