Considerat com una de les millors opcions gastronòmiques de la Costa Brava, per gaudir amb els millors peixos i mariscs del nostre litoral, aquest restaurant de Rafael Sabadí, està situat al final del passeig de L’Escala (Empordà), amb unes vistes precioses al mar, pràcticament sobre les roques.

El patró compta amb la valuosa aportació de la seva esposa Angelina i els seus fills, Jordi i Rafael, que actualment són els que porten el timó d’aquest prestigiós establiment, que sens dubte mereix una estrella a la guia Michelin, per la seva excel·lent cuina, acurat servei, important celler i preciós marc físic.

MENJADOR copia

Jordi està al capdavant dels fogons i el seu germà, Rafael, exerceix de sommelier i de director de sala. La carta té tres grans apartats: plats empordanesos, plats de temporada i peixos i mariscs, a més del menú gran mariscada. Tots aquests plats són elaboracions molt encertades realitzades amb productes de primeríssima qualitat, dins d’una línia de cuina de producte i empordanesa personalitzada.

JORDI I RAFEL copia

El menjador, molt ben decorat, té una capacitat per fins a 60 comensals. Des de les seves grans finastres les vistes del Mediterràni són esplèndides. Disposa de terrassa d’estiu per a fumadors El celler, a la vista, és molt important, amb 600 referències de vins tant nacionals com internacionals. Ofereix “wine dispenser” servei de vins en copes.

Entre les especialitats destacan l’amanida de gambes de Roses amb algues marines, flors I miso blanc, 26,00; espardenyes amb peus de porc, bolets i cigrons, 26,00; crema de pèssols amb llamàntol, tripa de bacallà I bizcocho verd, 18,00; rap amb safrà, patata confitada i allioli de curry, 19,00; llom de tonyina preparat en tataki, soja, jengibre i cítrics, 24,00; mousse de xocolata blanca, ambpanacota de iogurt i sorbet de maduixa, 9,00; brownie de xocolata amb nata i gelat de Bayleus, 9,00.

El Roser 2 també ofreix un menu per 25,00 euros I un menú degustació per 55,00. El vi de la casa és de la D.O. Empordà, marca pròpia, 15,00 euros.

llagosta safra curry copia

Passeig Lluís Albert, 1. (17130) L’Escala. Tel.: 972 77 11 02. Horari: de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,00. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia. American Express, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Correu electrònic: restaurant@elroser2.com. Web: www.elroser2.com.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross