El restaurant Sanromà celebra aquest any 2018 el seu 35è aniversari, tres any desprès de la darrera reforma del local, que el situa entre un dels més elegants i distingits establiments de les comarques tarragonines, a la qual cosa cal afegir el seu important nivell gastronòmic amb una cuina tradicional esplèndida. I per celebrar-ho i fer possible en una menjada una visió global de la seva oferta culinària ha introduït a la carta un “Petit Menú Degustació”, que és tota una delícia.

Comença amb un ravioli semi fred de gamba i porro, continua amb un puré de cigró amb amanida de guatlla amb escabetx; segueixen unes cocotxes de lluç amb patata i ceba tendra, per culminar amb un filet de vedella amb bolets i foie; de postres, el semi fred de coco amb maracujà i el pastís de xocolata amb gelat d’avellana. Vi, aigua i cafès, 46,50 euros més 10% d’iva (taula sencera).

Certament aquest conegut i prestigiós restaurant de Castellvell del Camp, situat a l’entrada de la població, a només a dos quilòmetres de Reus, l’any 2015 va canviar el marc físic i la decoració amb una important renovació total del local, abandonant l’ambient rústic. Actualment l’establiment de la família Sanromà té una línia arquitectònica avantguardista amb un menjador elegant, confortable i modern, que guanya amb espai, llum natural, sonorització, il·luminació i climatització, predominant la fusta noble de color clar. Taules àmplies i mantelleria fina.

I continua amb la bona cuina que sempre l’ha caracteritzat. És un establiment familiar, que es va inaugurar l’any 1983 i que ofereix una carta molt apetitosa de cuina casolana i artesana i sobretot de producte. El restaurant disposa d’un hortet a la part del darrere en el que es conreen part dels productes de la cuina per elaborar els plats de temporada, com escaroles, cols, tomàquets, maduixes i tot tipus d’herbes aromàtiques. I en un altre hort més gran tenen la resta de verdures i gallines i els ous ecològics. En definitiva Km. 0. A l’hivern, per encàrrec, ofereixen el mandongo, un plat molt tradicional de la comarca, difícil de trobar als restaurants. Plats de tota la vida ben fets, realitzats amb vocació i paciència, seguint les receptes de les àvies, sense oblidar alguna aportació innovadora. L’establiment el van iniciar el matrimoni Agustí Sanromà i Rosa Vives. Més tard s’hi van incorporar els seus fills, la Rosa i l’Agustí i amb el pas del temps es va produir el canvi generacional.

La Rosa Sanromà ha après de la seva mare tots els secrets dels fogons i també a fet alguns cursets. La bodega està molt ben assortida amb unes 250 referències, sobretot Priorats i Montsants; en té cura l’Agustí que n’és un gran coneixedor del món dels vins i gran sommelier, que també dirigeix la sala. Aquest any celebra el seu 35 aniversari.

Entre les especialitats de la casa podem destacar canelons casolans, 9,75; bunyols de bacallà, 9,80; raviolis de gamba i porro semi-fred amb vinagreta, 12,50; carpaccio de peus de porc, botifarra i vinagreta d’avellanes, 10,80; foie-gras d’ànec mi-cuit, 18,75; entrecot a la brasa “vedellona de Girona”, 18,75; peix al forn, 24,75, fricandó de vedella, 14,50; espatlla de corder al forn, 18,50; bacallà a la llauna, 19,75; peix al forn, 25,50; coulant de xocolata, 6,75; crema de iogurt amb mango, 5,50.

Avda. de Reus, 24. (43392) Castellvell del Camp. Tel.: 977 85 52 12. Horari de 13,30 a 15,30 i de 21,30 a 23,00. Tanca dimarts i a la nit els dilluns i festius. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Correu electrònic: info@sanromarestaurant.cat. Web: www.sanromarestaurant.cat

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross