Al 2014 Irina Penella i Manel Ginestà van decidir obrir un restaurant a la seva població, que fos diferent i innovador i que ja el nom el definís: Atípic.

Davant dels fogons, Irina, de formació autodidacte però amb una intensa formació pròpia que li permet dominar les modernes tecnologies culinàries, ofereix una cuina d'autor i de mercat amb plats molt ben resolts i acurades presentacions.

EQUIP.jpg

El local és informal i presenta una decoració minimalista, amb una zona de bar i dos menjadors, a més de la terrassa exterior sota els arbres en una agradable plaça, la del mercat, ideal per prendre l'aperitiu. Bona relació qualitat/preu.

De la carta podem destacar com especialitats la coca de sardina fumada amb escalivada, 6,30; ou a baixa temperatura, sobrassada, parmentier de patata, parmesà i oli de tòfona, 7,40; caneló de pollastre de corral amb cremós de foie, 8,20; risotto d'arròs venere amb calamarsets i ceps, 9,80; arròs amb popets i tocs de botifarra negre de cal Sera, 7,90; bou de mar amb alvocat, 8,50; tataky de tonyina vermella amb parmentier de patata 13,90; i a l’hora de les postres, textures de xocolata o el fals ou de xocolata blanca. També ofereix un menú per 14,00 euros.

Plaça del Mercat, s/n. (25310). Tel.: 973 391 086 i 687 861 219. Horari: de 13,30 a 16,00 i de 21,00 a 23,00. Tanca dimarts. Visa. Aire condicionat. Terrassa. Correu electrònic: irina@panella.net i restaurant@atipic.me. Web: www.atipic.me

 

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross