width=

Excel·lent dinar el degustat recentment a El Galeón, de Salou, amb plats deliciosos com els pebrots de l'piquillo amb peus de porc, bolets i foie; tàrtars de tonyina Balfegó, de dos salmons i d'anguila, amb maionesa japonesa; marisc, llagostins, gambes, petxines variades, navalles i escopinyes a la planxa; caldereta de llamàntol i gambes; raviolis de gambot farcit de ceps i amb salsa Nantua, mitjana de vedella; i altres delícies com les postres, unes llesques amb ou (torrijas).

 width=

El local ha estat reformat en els últims mesos amb decoració marinera i amb una molt agradable terrassa a l'aire lliure amb abundant vegetació. Un restaurant que per la seva cuina marinera i de carns, molt bon servei i bonic marc físic mereix la visita i que dóna en aquesta nova etapa un pas més molt positiu.

 width=

Inaugurat el març de 2019, el seu propietari i xef, Joaquín Ruiz és un veterà dels fogons que coneix molt a fons la cuina marinera i de carns.

 width=

Disposa d'un ampli assortiment de vins al celler amb unes 50 referències. La capacitat total ronda els 70 comensals.

 width=

Després d'un tancament temporal per les conseqüències de l'Covit, en aquest mes d'abril ha reobert amb una nova renovació de el local i de la terrassa i una rica oferta gastronòmica de cuina tradicional, d'arrossos, peix, marisc i suculentes carns de vedella, bou i lletons. I pròximament va ha introduir en la carta més plats de toc oriental per oferir també cuina de fusió.

Carrer Valls, 6 Salou. Tel.: 877 006 935. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,00-23,30. Tanca dilluns. American Expres, Mastercard, Visa. Aire condicionat. Terrassa. Plats vegans, vegetarians i sense gluten.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross