Regentat des de l'any 2006 pel seu actual propietari, que exerceix de xef, Ricardo Segòvia, és a partir del 2010 quan aquest restaurant del centre de Salou introdueix el canvi a asador/brasería, utilitzant el porcell (cochinillo) de Segòvia (Marca de Garantia) i el cabrit i be de llet (IGP Lechazo de Castella i Lleó) com a productes elaborats en un forn de llenya per donar-los el seu característic sabor.

Ells són els reis de la casa que justifiquen sobradament la visita a aquest establiment per degustar en un ambient rústic i tradicional els suculents manjares més clàssics i tradicionals de la regió castellana.

Tots els rostits es poden degustar a l'agradable menjador del propi Mesón –nom que s'identifica com un tradicional lloc castellà de menjars i begudes-, mitjançant diversos tipus de menús perquè resulti més econòmic, o bé a la carta. I si es desitja, es poden recollir en el propi establiment per consumir a casa.

Sala de l'Asador el Mesón

Sala de l'Asador el Mesón

Durant els mesos d'hivern, els caps de setmana, també s'ofereixen calçotadas subjectes a la disponibilitat del local, excepte encàrrecs. Entre setmana, es disposa d'un menú econòmic a l'hora de l'esmorzar.

La capacitat del menjador del Asador El Mesón, decorat amb petites botes de vi, eines del camp i pintures alegòriques, és de 47 comensals i al capdavant del mateix està Fernando Boira. La carta de vins té unes 17 referències, destacant els Riojas i Riberes del Duero.

En el menú d’El Mesón, de cuina tradicional i asador, al preu de 15,99 euros, comprèn com a primers plats gambes a la brasa, gambes amb allada, cassola de gulas i gambes, sense suplement, pop a la brasa (aprox. 250 grs.), amb un suplement de 4,00, entre uns altres i com a segons la ració de porcell (cochinillo) rostit (aprox. 600 grs.), amb suplement de 8,00; cuixa de xai de llet (aprox. 650 grs.), amb suplement de 9,00; codillo de porc rostit, en el seu suc (aprox. 600 grs.), amb suplement de 5,00; entrecot de vedella a la brasa (aprox. 250 grs.), sense suplement… a l'igual què les postres, quallada casolana, iogurt casolà, pastís de formatge i nabius, etc.

El vi de la casa és un negre criança de La Rioja (Sense D.O.), 7,00.

Porcell

Porcell

Lletó

Lletó

C/. Vía Augusta, 17 (43840) Salou. Tel.: 977.352.943. Horari de 13:00 a 16:00 y de 20:30 a 23:30 hores. Tanca les nits de diumenge a dijous. A l’estiu obre totes les nits i tanca al migdia de dilluns a divendres.. American Express, 4B, Marter Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Admet gossos. Correu electrònic: el meson@elmeson.es Web: www.elmeson.es

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross