Propietat de la família Tàpies, El Castell de Ciutat està situat al capdamunt d’un tossal des d’on s’albira tota la vall de l’Urgellet i al parc natural del Cadí-Moixeró. Estem en el cor dels Pirineus, als afores de la Seu d’Urgell, a pocs minuts del Principat d’Andorra. Obert el 1973, és un dels més encantadors hotels, tranquil i confortable del Pirineu català. L’acull la prestigiosa Cadena Relais & Châteaux.

VISTA GENERAL.JPG

L’hotel es submergeix en un bany de verdor i de benestar, en una atmosfera serena i privilegiada, amb vista a les muntanyes des dels seus grans finestrals. La seva decoració és típica del territori, amb flors i molts detalls de bon gust, com el sostre de fusta de pi i la xemeneia de pedra... El servei és molt amable i professional.

esmorzar-terrasa-copiapiscina-i-begudaHostellerie du Lion d'Or

 

 

 

 

 

En total ofereix 32 habitacions i 6 suites, totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Canal+, Wi-Fi, barnús i assecador de cabell. Són còmodes i lluminoses, amb vistes i terrasses. Admet gossos. El preu habitació doble és, segons temporada, de 150/225 euros/dia (inclou esmorzar, minibar i spa).

La recuperació del vell castell fortí del segle XVI (a 100 m de l’hotel) ja fa uns anys, convertit en un magnífic espai per esdeveniments socials i corporatius, amb una gran suite dúplex, va ser un gran èxit que complementa les instal·lacions magnífiques de l’establiment en el qual cal també destacar el seu magnífic spa, amb piscina exterior, piscina coberta climatitzada, gimnàs, saunes, ioga, pilates i tractaments de salut i estètica.

Tàpies és el restaurant gastronòmic de l’hotel i es pot considerar entre els millors de Catalunya, tant per la cuina com pel seu marc, celler i servei. Poder gaudi i assaborir la seva gastronomia de productes de temporada en el seu elegant menjador és una experiència inoblidable.

El xef, Salvador Trabalon, ofereix cuina d’autor, de temporada i de proximitat. Combina tècniques tradicionals amb noves tendències. Té un menú degustació per 70 euros i el preu mitjà de carta és de 55 euros.

En el celler hi trobem més de 500 etiquetes de vi i unes 15.000 botelles; està a cura del sommelier Josep Caralps.

Entre les especialitats podem destacar la terrina de foie amb nectum d'avet, chutney de poma i taronja; colomí rostit amb múrgoles, coliflor adobada i torrada dels seus interiors; sopa de cirera amb espècies i patxarán, llesca amb ou i gelat de iogurt “La Reula”; i selecció de formatges artesans.

El servei de menjador, que té una capacitat per a 60 comensals, és d’alta escola i el dirigeix Natàlia Dolcet. En el bon temps també es pot menjar a l’agradable terrassa a l’aire lliure.

L’hotel també compte amb el restaurant Katia què té una cuina de base local amb tocs tradicionals i de muntanya (tanca dimecres i dijous). El preu mitjà de carta és de 30 euros.

El bar proposa una llarga llista de còctels per assaborir en les diferents sales d’estar en uns moments de descans absolut.

Tot el conjunt justifica àmpliament el viatge.

Ctra. Nacional 260, km 229. (25700) Tel.: 973 35 00 00. American Express, 4B, Diners, Master Card i Visa. No tanca. Relais & Châteaux. Correu electrònic: elcastell@hotelelcastell.com. Web: www.hotelelcastell.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross