width=

La Guia Gourmand 2022 es presentarà el proper dia 22 de novembre al restaurant Les Grands Buffets, de Narbonne.

Els guardonats d'aquesta edició XXXI són:

 width=

- Villa Retiro, de Xerta com a Hotel de l'any 2022

 width=

- Quatre Molins, de Cornudella de Montsant com a Restaurant de l'any 2022

 width=

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

- Renfe - SNCF en Cooperació amb el Premi a la promoció turística sostenible entre Espanya i França de l'any 2022

 width=

- Les Grands Buffets, de Narbonne com a Millor Restaurant de França de l'any 2022

 width=

Recordem que la Guia Gourmand, sota la direcció i realització del periodista Félix Llovell, va néixer l'any 1992, pensant en les Olimpíades de Barcelona, ​​en format de llibre en idiomes català i espanyol, amb una tirada de 3.000 exemplars, distribuïts en les millors llibreries del país.

Amb motiu del 25è aniversari, el 2016 es va afegir la versió digital www.guiagourmand.cat oferint com sempre informació i eines tan útils com la geolocalització de l'usuari o el filtratge dels diferents establiments, restaurants i hotels, per tal d'accedir-hi amb més precisió i velocitat en les cerques desitjades.

La Guia Gourmand aporta, en definitiva, una gran informació actualitzada d'una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d'acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, per l'autor de la Guia i el seu equip de col·laboradors, a les visites anuals que fan als establiments.

Incorpora els millors restaurants i hotels de Catalunya, Andorra i d'altres llocs d'interès gastronòmic; s'hi inclou també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d'Espanya i de la Provença, Costa Blava, Occitània, París, Mònaco i la Selva Negra. En total, informació d'uns 400 establiments, seleccionats de manera molt restrictiva, que interessen al “Gourmand”.

Els restaurants són puntuats després de la visita als mateixos, tenint també en consideració les opinions remeses pels lectors. La valoració de lestabliment sestableix amb el criteri següent: cuina, màxim 6 punts. Decoració i marc físic, màxim 2 punts. Celler, màxim 1 punt i Servei i detalls, màxim 1 punt. La màxima puntuació suma 10.

S'atorguen els símbols "Gourmand" fins a un màxim de 5 (similars a les "estrelles" de Michelin o els "sols" de Repsol).

Els millors restaurants de Catalunya qualificats amb 5 “Gourmands”: El Celler de Can Roca, Via Veneto, Caelis by Romain Fornell, Cinc Sentits, Gaudir, Lasarte, Les Coles i Miramar, de Llançà.

A partir de l'edició 29 corresponent a l'any 2020 es va deixar d'editar en format llibre, davant l'èxit aconseguit a la versió en línia, on anualment supera les 11.000 visites, amb l'avantatge de tenir-la sempre actualitzada.

La Guia es presenta cada any al novembre i s'atorguen uns Premis als establiments més destacats el darrer any, a criteri de la direcció.

Per primera vegada en els 31 anys d'història es guardona un gran restaurant francès, com és Les Grands Buffets, de Narbonne.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross