El restaurant, de la família Recari, situat a una de les zones més concorregudes de Salou, celebra aquest any el seu 25è aniversari, oferint un menú complert, amb vi de la DO Navarra, aigua i iva inclòs, per 25 euros.
El comensals pot triar entre 8 primers, 8 segons i 10 postres, entre els que hi ha plats com: mongetes blanques amb guatlla, amanida russa amb llagostins i cassola de gules i llagostins amb allada, entre els primers; filet de Nebraska a la graella, guisat de be al curri verd i secret ibèric amb patates forneres i pebrots del piquillo, entre els segons; crema catalana, tiramisú i maduixes flamejades al vodka, entre les postres.

11080814_10205933025385334_1797140090401721905_o

En aquest 25 anys de trajectòria ‘Castillo de Javier’ compta amb una bona reputació aconseguida amb treball i esforç per tot l’equip de professionals que el componen basant-se en la qualitat dels productes que s’ofereixen i l’exquisida atenció al client. El nom de l’establiment ret homenatge al castell construït entre els segles X i XI a la frontera entre Navarra i Aragó. 
Al capdavant de la cuina està el xef Javier Recari, amb més de 35 anys d’experiència als fogons i una important formació com a cap de cuina en els millors restaurants de Navarra i País Basc. Elabora una línia de cuina basco navarresa mediterrània. La sala té una decoració clàssica, i el celler guarda unes 200 referències de vins i caves. El menjador és ampli i té una capacitat per uns 200 comensals. Consta de 3 salons i la terrassa. 
Les especialitats de la carta són perles de meló, gambes i pernil a la vinagreta de caviar, 16,29; tàrtar dels dos salmons (225g.), 20,85; canelons de marisc als quatre formatges sobre coulis de tomàquet, 15,70; mitjana de bou a la brasa, 31,60; besuc a la graella estil "Orio", 29,50; mil fulls de filet amb foie, fongs i "allioli" lleuger de poma, 29,30; bacallà al "ajoarriero" amb llagostins i cocotxa al pil-pil, 20,90; llom de rap i llamàntol rostit amb brou de mol·luscs, 34,01; maduixetes del bosc gratinades, 10,68; i pastís dels dos xocolates sobre natilla líquida, 6,75.

11080483_10205933025545338_1095622816697592880_o

Carles Buigas, 29 baixos. (43840) Salou. Tel.: 977 35 22 22.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross