width=

El David Amorós i Ivone Romera, matrimoni propietari del Lola Tapas de la Plaça de la Font, de Tarragona, a la tardor del 2016 van traslladat l’establiment que tenien a la Plaça de la Font, de Tarragona, al centre d’Altafulla ocupant un petit local amb el nom de Lola Bistro.

 width=

Inicialment només tenia 8 taules per a unes 24 comensals, però últimament s’ha ampliat el menjador per fins a 35 comensals, situant la cuina al fons i mantenint la decoració “vintage”, informal (sifons, caixes velles...), amb tocs de bistrot francès. Com sempre, ell és el xef i ella dirigeix la sala.

 width=

La carta  defineix la oferta culinària com de “Cuina Pim Pam” amb peix i marisc de les llotges de la província i verdures de proximitat, ecològiques i de temporada. És un bon lloc de tapes en el que l'oferta és de qualitat i les elaboracions utilitzen productes de km. 0 seleccionats entre els millors del mercat. Forma part del Slow food.

 width=

El celler és molt ampli, amb unes 200 referències, principalment de vins de la terra, sense oblidar els italians, francesos, portuguesos, etc. A la carta només hi figuren uns 25 però cal consultar a David per conèixer tota l’oferta vinícola. També disposa d’una cervesa d’elaboració pròpia amb el nom de Lola Beer, servida en copa Riedel.

 width=

L’àpat comença amb el pa amb tomàquet del forn de Nulles, per acompanyar la “stracciatella” de burata amb anxoves, tomàquets confitats, menta, alfàbrega i escata. Pot continuar amb la “russa” de la Lola amb un toc fumat o el pop de roca a la brasa amb “parmentier” de patata i romesco. Desprès l’anguila fumada a la brasa amb làmina de cansalada ibèrica de Joselito. Acabant amb el caneló XL de botifarra de perol i rossinyols. De postres, un pastís casolà, com tota la rebosteria, de formatge.

 width=

Altres opcions poden ser les navalles del amb cansalada ibèrica,  ortigues del Delta de l’Ebre amb polsim de llima; carpaccio de gamba vermella de Tarragona; escopinyes a la brasa XL; musclos del Delta al vapor amb un toc d’herbes; mandonguilles amb sípia, tataki de vedella bruna; etc. El preu mitjà es situa en els 35 €.

 

Martí d’Ardenya, 25 (43893). Tel:. 977 650 804. Horari: de 13,00 a 16,00 i de 20,00 a 23,00. Tanca dimecres. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Cuina: De proximitat. Correu electrònic: info@lolabistro.restaurant Web: www.lolabistro.restaurant

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross