Obert des de l'1 de març de 2016 Cook and Travel (Cuina i Viatges) està situat al costat de la recepció de l’hotel Regente Aragón amb entrada independent i consta de tres amplis i agradables menjadors, de singular decoració.
El primer que troba el comensal, junt a la barra és més informal, molt lluminós pels grans vidres de la façana, amb pissarres de l’oferta culinària, taules altes i baixes, i un expositor on s’exposen vins que estan a la venda per emportar-se. El segon menjador, és més clàssic i relaxant. I el tercer al fons de l’establiment, té grans projeccions a les parets i una claraboia.
En aquests escenaris, Pep Moreno ofereix una cuina acurada, sincera, molt treballada i mimada del xef tarragoní, feta al moment amb productes de primeríssima qualitat ofereix plats emblemàtics de diferents ciutats del món: Roma, Parma, Hollywood, Santiago de Compostela, Lima, Tokio, Tijuana i un imaginari Wonderland i un 100% Cook and Travel.
Els protagonistes d’aquestes diferents cuines són els ceviche, sashimis, tàrtar, curry, pizza, nachos, coques, risottos, hamburguesa, etc. Espectacular és també la carta de vins amb moltes referències. Serveix vi a copes i cal destacar també la varietat de cerveses d'importació i artesanes que ofereix.
Com especialitats de la casa podem destacar
També ofereix dos menús:
Carrer Llevant, 5 Salou. Tel.: 977 35 07 07. Horari: Tanca dilluns migdia. De 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 22,30. Master Card i Visa. Aire condicionat. Capacitat 40 comensals. Aparcament. Preu mitjà 35,00 / 60,00€. info@restaurantcookandtravel.com www.restaurantcookandtravel.com