Els artífexs del restaurant Disfrutar, de Barcelona, Mateu Casañas, Eduard Xatruch i Oriol Castro ofereixen en aquest restaurant, des de l’abril de 2012, que compta amb dos petits menjadors i una agradable terrassa, una cuina singular jugant amb els productes, buscant sabors, textures i contrastos.
Plats per compartir de línia tradicional en versió pròpia per gaudir de gustos nous.
Amanida de tomaca, mozzarella, orenga i oliva negre; sardines marinades amb amanida de cítrics i pastanaga; bou de mar sense feina amb alvocat i ous de truita; navalles a la meunière, amanida "russa" de Llagostins; vieires a la catalana; magret d'ànec, maduixes i canyella; plàtan, galeta de xocolata, sorbet de plàtan, gelatina de llima, escuma de iogurt i llima ratllada; i bombons líquits de xocolata amb sorbet de grosella negra, componen un menú degustació que evidencien l'avantguarda culinària de l'establiment, que omple diàriament i té llista d'espera els caps de setmana fins a finals d'agost.
Ambient informal, servei molt entregat i restaurant de visita obligada (almenys cal intentar-ho, ja que no sempre és possible aconseguir taula) a Cadaqués.
L’Oriol, l’Eduard i en Mateu ofereixen a Compartir exquisideses culinàries en un molt agradable ambient i compten en un formidable equip que encapçalen el cap de cuina Marc Llach i el cap de sala Ramon Canaleta. Per beure recomanem el vi blanc Garnatxa Gris 2018 elaborat per la pròpia casa.
Riera Sant Vicenç, s/n (17488) Cadaqués. Tel.: 972 25 84 82. Horari de 13,00 a 15,45 i de 20,00 a 22,45 hores. Tanca dilluns a l’estiu i la resta de l'any modificant els horaris en funció de la temporada, (cal consultar-los a la web: http://www.compartircadaques.com/calendari/).Vacances al gener. American Express, Master Card i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Un menjador privat per fins a 10 comensals. Admet gossos a la terrassa. Correu electrònic: info@compartircadaques.com Web: www.compartircadaques.com