Inaugurat al desembre de l’any 2001, està situat a l’avinguda principal i més comercial d’Andorra la Vella i té la categoria de 4 estrelles.
Disposa de 144 habitacions i 11 suites totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, assecador de cabell i pany electrònic. Àmplies habitacions i luxoses juniors suites, perfectament insonoritzades, amb bany complet. Són habitacions exteriors i algunes, d’estil golfes, posseeixen terrassa privada, per la qual cosa resulten molt agradables. Té Wi-Fi en tot l’hotel i habitacions per a discapacitats. El preu de l’habitació doble és de 80/225 euros/dia.
Propietat de la família Rossell i gestionat per Atiram Hotels, el dirigeix Emili Yepes Cànovas. Gaudeix dels segells de qualitat concedits pel Govern d’Andorra de: Hotel de negocis i de convencions/Hotel de congressos/Hotel de benestar i Hotel recomanat per cicloturisme.
Compta amb spa, servei de massatges i serveis estètics, guarda esquís gratuït, terrassa d’estiu, sales de reunions amb capacitat per a 250 persones, pàrquing subterrani al mateix edifici, cafeteria i restaurant.
Val la pena destacar també la bona gastronomia que s’ofereix al seu restaurant.
És el restaurant de l'hotel del mateix nom, situat a la principal avinguda d'Andorra la Vella, en ple centre comercial. Obert des de l'any 2003, disposa d'un ampli menjador de moderna decoració i amb vista a l'Av. Meritxell, situat a la primera planta de l'establiment hoteler. Dirigeix la sala, que té una capacitat per 110 comensals, Josep Lluís Virgili.
El xef basc Ignacio Menor ofereix una línia de cuina internacional al costat d'especialitats de cuina basca i de mercat, ben elaborades, a les quals imprimeix el seu segell personal, com en l'exquisit foie gras que prepara a la casa amb vainilla de Madagascar o el llenguado a la “menieure” realitzada amb tàperes i les carns acompanyades de la salsa de caçador. A destacar els deliciosos “petits fours” amb macarons i “tocinillos de cielo”. Nascut a Irun, Nacho va cursar els seus estudis a l'Escola d'Hostaleria de Cambrils i compta amb una àmplia experiència, exercint com a xef executiu de restaurants com El Montanyà i diferents hotels com Piolets Park, Bio Bio fins a la seva arribada al Cèntric Hotel Atiram, en 2014.
Entre les seves especialitats estan el bloc de foie amb gelé de “expélete”, 16,00; salmó marinat del xef, 12,00; fabetes baby amb pernil ibèric, 14,00; tronc de lluç amb verdures, 17,00; risotto de ceps, 13,00; llom de bacallà confitat, 18,00; magret d'ànec amb salsa de fruits del bosc, 15,00; entrecot de vedella parrila,17,00; crema catalana cremada, 5,00; mosaic de fruites naturals, 8,50; flam casolà d'ou, 4,00. També ofereix un Menú per 19,00 euros. El preu mitjà és de 35,00. Vi de la casa: 10,00. (4,5 % IGI No Inclòs).