Una de les grans passions de Pep Nogué és viatjar per tot Catalunya a la recerca de receptes noves i delicioses i productes de qualitat, com fa en 'El Suplement On Road'. Aquest llibre, de Cossetània, fill del programa, reuneix una miscel·lània de 55 receptes i productes de zones determinades de Catalunya. Cadascuna de les receptes inclou un text narratiu de Francesc Murgadas, també integrat en 'El Suplement On Road', en què s’esplaia lúdicament sobre el producte en qüestió, i també una cita de personatges de renom relacionada amb el producte. Hi ha receptes del safrà de la Conca, de l’arròs de Pals, de la poma golden de Girona, de l’ostra del Delta o dels cigrons de Prats de Rei. Algunes de les receptes són dels cuiners que han aparegut al programa.

Cuina On Road

Pep Nogué és un inquiet cuiner sense restaurant. Aquesta voluntària situació combinada amb la seva gran passió, fer cervesa, recuperar productes i varietats perdudes, assessoraments a diversos hotels i restaurants, l’escriptura de llibres i d’articles o la simple i sempre agraïda pràctica de cuinar, li ha permès aprofundir en un munt d’aspectes relacionats amb la gastronomia fins a batejar-lo com a activista gastronòmic. Col·labora habitualment a la revista 'Cuina', a Catalunya Ràdio al programa 'El Suplement' o TV3 al programa 'Divendres' amb Espartac Peran. Ha escrit 'Cuina de Divendres' (2015) i 'Cuina amb denominació d’origen' (2014), entre altres.

Francesc Murgadas i Bardí (Vilanova i la Geltrú, 1948) és biòleg i, com a tal, fa anys que es passeja per la cuina i la gastronomia. Professor, divulgador i comunicador d’aquest àmbit, ha col·laborat i col·labora a les principals emissores de radio i revistes gastronòmiques de Catalunya. Ha publicat diversos llibres de cuina entre els quals destaquen els d’aquesta mateixa editorial dedicats a les receptes de les diverses estacions de l’any, i el darrer, Menús de Nadal (2015).

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross