Com cada any, desprès del període vacacional d’hivern, el restaurant Arena, de Salou, ha reobert fa pocs dies i presenta la nova carta de primavera.
Una carta molt atractiva amb plats elaborats amb productes de temporada en els que predominen les amanides i els arrossos de la D.O.P del Delta de l’Ebre. Amb gran varietat de gustos, sabors i presentacions la nova oferta culinària de l’establiment, fresca i apetitosa, resulta ideal per compartir amb tots els comensals de la taula.
La carta consta d’entrants freds, calents, arrossos, peix, carns i postres. També inclou un combinat per a nens i un apartat per “començar a la taula”.
Obert des del 2001 i situat enfront de la platja, en el conegudíssim passeig de Jaume I, el restaurant té una decoració moderna i un tipus de cuina moderna, d’avantguarda, internacional, que elabora amb encert el xef Rubén Vega, amb l’assessorament de Pascual Peñuelas.
Dirigeix la sala José Gallego que també exerceix de sommelier del celler amb unes 35 referències de vi. El vi de la casa és Adernats, de la Vinícola de Nulles, 10,00.
El 2012 l’establiment dóna un gir a la seva oferta especialitzant-se en les receptes més puristes de la cuina tradicional catalana: arrossos, fideuà, xató o el mar i muntanya per excel·lència del receptari català són algunes de les propostes d’una carta sincera, sense adorns ni influències i amb productes de mercat com a base. Organitza dies sorpresa, amb un calendari d’esdeveniments proposats pel restaurant que ofereix tasts de vins, olis, formatges, etc., maridatges, cursos de cuina... (consulteu la seva pàgina web). Especialitzat en arrossos, en la nova carta incorpora plats com carxofes fregides amb romesco, 5,00; tartar de gambes amb oli d’avellanes, 9,00; burrata amb tàrtar de tomàquet i oli d’olivada, 8,50; coca d’escalivada, gambes i pernil, 8,00; xampinyons farcits de gamba i mozzarella, 6,50; broqueta de gambes amb verdures i soja, 14,50; cruixent de pollastre amb gorgonzola i guarnició, 14,50, tot un plat estrella de la casa en aquesta temporada. I a l’hora de les postres, el carro de rebosteria casolana, 4,75 en el que destaca el tiramisú estil arena, 4,50.
El restaurant també ofereix un Menú, 13,00 i un Menú degustació, 25,00 (2a persona, 12,50).
Passeig Jaume I, s/n. (43840) Salou. Tel.: 977 38 40 00. Horari de 13,30 a 16,00 i de 21,00 a 23,30. Tanca diumenge nit i dilluns tot el dia, a l’hivern i de finals de desembre a mitjans de mars. Master Card i Visa. Capacitat del menjador per a 90 comensals. Terrassa per a 72 comensals. Aire condicionat. info@arenarestaurant.com. Web: www.arenarestaurant.com