“Pensar en la qualitat i pensar amb qualitat”, amb aquesta contundent frase descriu el seu treball el xef cinc vegades campió del món en elaboració de pizza, Jesús Marquina, conegut com Marquinetti. “Tenint sempre molt present aquesta manera de pensar, el resultat serà gourmet”. I afegeix un repte directe: “I per descomptat, també a casa. Que les millors cuines són la passió i l'experiència”.

MU00420601.jpg

I just és això el que pretén Marquinetti amb aquest llibre, publicat per Edicions Oberon, en el qual ens ensenya ni més ni menys que 46 de les seves sorprenents pizzes gourmet, per despertar aquesta passió en cadascun de nosaltres aportant-nos els seus 25 anys d'experiència. Anys durant els quals ha rebut per la seva dedicació absoluta al món de la pizza, tant a Itàlia com a Espanya, innombrables premis, reconeixements i fins i tot un rècord Guinness.

I per descomptat, la qual cosa és importantíssim per a Jesús i el seu equip, fer veure a tothom que hem d'acabar amb aquesta associació injusta de la pizza amb el menjar ràpid. Efectivament, aquest llibre ens ensenya tot el contrari: la pizza és alta cuina. I descobreix els secrets per fer la pizza perfecta, de qualitat i artesanal. No falta en el volum un apartat sobre la història, l'actualitat i les curiositats de la pizza i inclou nombroses fotografies a color. El pròleg és de Pepe Rodríguez.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross