La notícia, avui, de la mort de la bona amiga y gran cuinera Mey Hofmann ens ha omplert de tristesa a tots els que la volíem i apreciàvem la seva important tasca en el món de la gastronomia, a través dels seus restaurants i de la seva prestigiosa Escola de Cuina.

MEY HOFMANN.JPG

Mey Hofmann, al restaurant Hofmann de Barcelona

La vaig conèixer fa molts anys, a començaments de la dècada dels vuitanta, formant part del jurat que en aquella llunyana època atorgava els Premis Pere Rovira. Vaig ser feliç en les visites al seu restaurant del carrer Argenteria, de Barcelona, on va rebre l'estrella Michelin.

Li vaig demanar que ens presentés la Guia Gourmand l'any 2005 i ho va fer amb tota la seva elegància i professionalitat al restaurant El Racó de la Cala, de Tarragona.

Més tard hem anat seguint la seva brillant trajectòria en el nou restaurant del carrer La Granada del Penedès i hem publicat un ampli reportatge en el número 158 del passat mes de desembre de la revista ‘Gastronomia i Turisme’.

El nostre condol a la seva família i a tot l'equip de l'Escola i els seus establiments.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross