El Relais Châteaux Mas de Torrent, situat en ple camp, a 4 km de Pals i a 9 km de la mar, autèntic recés de pau i de bellesa, celebra el seu 30 aniversari. Va ser al 1988 quan la família Figueras va convertir una vella masia empordanesa de 1751 en un dels més encantadors i suggerents hotels de luxe del país, de 5 estrelles.

La reconstrucció a l'estil rural es va conjuntar perfectament amb el gran confort. El dirigeix ​​Xavier Rocas. Té 38 suites, 20 amb jardí privat de moderna construcció de la piscina, 7 amb piscina privada i 1 suite eco-sostenible, totes elles amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, Wi-Fi, barnús, assecador de cabell i servei 24 hores. Disposa d'habitacions adaptades per a discapacitats. Admet gossos a les habitacions del jardí. El preu habitació doble és de 300/495 euros/dia (esmorzar inclòs).

Disposa d'un fantàstic Spa, a més d'aparcament, aparcacotxes, jardí, tennis, pàdel, frontó, piscina, salons de reunions, billar, bicicletes i restaurant.

A destacar també la seva excel·lent cuina que elabora el xef Josep Boadella, de línia tradicional de l'Empordà i la Costa Brava, de proximitat on el producte de temporada és el protagonista. En un marc realment excepcional podem gaudir d'una cuina de l'estacionalitat i del paisatge de la comarca. El servei, molt professional i amable, està dirigit per Pere Palmada. Celler molt extens, amb més de 400 referències. Els sopars al estiu a la terrassa resulten certament una delícia, que justifica plenament el viatge.

Entre les seves especialitats cal citar el foie mi cuit, ametlla caramel·litzada, poma, pastanaga i reducció de vi dolç de l'Empordà, 18,20; niu de verduretes amb llamàntol, 27,50; ou a baixa temperatura, cremós de bolets i suc de rostit, 23,25; pèsols ofegats amb porc ibèric, 20,00; rèmol, botifarra negra amb calamars i favetes a la menta, 29,00; suquet de rap amb gambes de Palamós, 29,75; espatlla de xai a baixa temperatura amb gratinat de patata, 24,60; arròs caldós de sèpia i cabra de mar, 28,00; royale de xocolata, 9,00; assortiment de formatges amb els seus confitures, 11,50. També ofereix un menú degustació per 78,00 euros.

Als afores de Torrent, s/n. (17123) Torrent. Tel.: 972 30 32 92. Tanca gener i febrer. American Express, 4B, Mastercard i Visa. Correu electrònic: infohotel@mastorrent.com. Web: www.hotelmastorrent.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross