En plena Costa Blanca alicantina, amb un clima excepcional i un paisatge mediterrani preciós, Dènia mereix una escapada per gaudir de la seva bona cuina, confortables hotels i un territori que captiva.

 

SEGARIA THAI RESTAURANT, ELS MILLORS SABORS DE LA CUINA TAILANDESA     

El restaurant Segaria Thai, del hotel La Sella Golf Resort & Spa, va iniciar una nova i apassionant experiència culinària en introduir des de l’any 2013 i en determinats dies de l’any, segons temporada, el nou concepte de cuina Tailandesa. El restaurant treballa minuciosament per oferir els millors sabors i receptes als seus clients, incloent una corrent moderna a la gastronomia tailandesa sense comprometre la seva autenticitat.

La decoració del menjador és clàssica i elegant amb un toc tailandès i té una capacitat per a 70 comensals, més altres 40 a la terrassa. La carta de vins suma una trentena de referències.

Entre les seves especialitats poden destacar cruixents tradicionals asiàtics servits amb salsa de chili dolça; sucosos “rollitos” de primavera farcits de verdures acompanyats de la nostra maionesa casolana de chili i llima; delicioses croquetes casolanes de peix amanides amb salsa dolça de pruna, mel i gingebre; amanida temperada “Larb Moo” de porc picat amb fulla de llima, gingebre, ceba tendra i fulles de “cogollo”; granissat de pinya, llima i menta; suau curri groc amb pollastre guisat, carabassa i mongetes verdes; tallarines d'arròs saltats amb “gambones” en una salsa de cacauet; arròs gessamí al vapor; “panna cotta” de gingebre i alfàbrega sobre compota de fruites del bosc. Ofereix dos menús degustació: Phuket, 29,90 i Bangkok, 35,90 euros.

Alquería de Ferrando, s/n. CV 735 (03749) Jesús Pobre, Dènia. Tel.: 96 645 40 54. Horari de 19,00 a 0,00. En temporada alta obert de dilluns a dissabte, fora de temporada alta: obert dijous, divendres i dissabte (Consultar en l’hotel periòde de tancament a l’hivern). American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. 1 menjador privat semiobert per fins a 10 comensals. Correu electrònic: segaria@lasellagolfresort.com. Web: www.lasellagolfresort.com

 

HOTEL DÉNIA LA SELLA GOLF RESORT & SPA, AL COSTAT D’UN CAMP DE GOLF

L'hotel està a 10 minuts de Dènia i Xàbia, i al costat del camp de golf La Sella de 27 clots a l'entorn del parc natural del Montgó, amb bones vistes. Platja, esport, naturalesa i diversió, a 60 minuts amb cotxe dels aeroports d'Alacant i València.

Disposa de 178 àmplies habitacions i 8 confortables suites, amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, antena parabòlica, televisió, taula de planxar i planxa, assecador de cabell, servei d'habitacions 24 hores, pany electrònic i Wi-Fi. El preu de l’habitació doble és a partir de 132 euros/dia (inclòs el desdejuni).

Ho dirigeix Jérôme Gateau. Compta amb aparcament, jardí, piscina, gimnàs, perruqueria, jacuzzi, salons de convencions, Wifi, boutiques, Spa, sports lounge, golf i Restaurant Segaria Thai, Restaurant Montgó, Lobby Lounge i Pool bar.

Alquería de Ferrando, s/n. (03749) Jesús Pobre-Dènia. Tel .: 96 645 40 54. No tanca. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Correu electrònic: reservas@lasellagolfresort.com. Web: www.lasellagolfresort.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross