Marc Esteve és un apassionat de la cuina i fa anys que està davant dels fogons. El seu nou projecte és encara molt jove ja que s’inicia l’1 de març del 2017, en un magnífic marc, amb unes vistes immillorables. En l’esplanada del Port de Cala Canyelles, de Lloret, al costat de la platja del mateix nom, s’ha fet càrrec del restaurant que porta per nom El Port de la Cala.
El local és petit però compta amb una terrassa que és com estar en una atalaia, en un entorn marítim del més acollidor. Dirigeix el menjador la seva esposa, Yancira Ramos.
I és aquí on podem assaborir la seva bona cuina de línia mediterrània, tradicional i de les seves cassoles tradicionals. Una cuina marinera com la d’abans que deien els pescadors d’aquesta costa, amb productes de temporada.
Cal provar els fideus a la cassola amb peix, 16,50, que estan exquisits, igualment que el suquet de peix, 28,00; la sarsuela, 36,00 i naturalment el marisc de les llotges properes, com la gamba mitjana i els escamarlans, de Blanes, s/m.; o més llunyanes, com els musclos del Delta de l’Ebre, 12,50. També li surt rodó el peix de la costa al forn i plats tan catalans de mar i muntanya, com el pollastre amb escamarlans, 18,00.
Les postres són casolanes i destaquen els pastissos, 5,00; el gelat artesà de crema catalana, 5,50; i el músic amb moscatell, 6,50.
Els dijous ofereix un menú d’arròs, per 18,00. I el menú degustació pot anar de 25,00 a 120,00 euros. El preu mitjà d’un àpat se situa en 25,00/30,00.
La carta de vins té unes 15 referències i el vi de la casa és Punyetero, 9,90. Es poden encarregar cassoles per emportar.
Esplanada del Port de la Cala Canyelles. (17310) Lloret de Mar. Tel.: 664 47 46 73 i 628 69 89 58. Horari: De 11,00 a 16,00 i de 20,00 a 22,45. Tanca dilluns tot el dia i diumenge nit i2 setmanes d l’octubre i desembre i gener. American Express, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Admet gossos. Correu electrònic: esteve_marc@hotmail.com