Verónica Losada, addicta empedreïda dels dolços casolans i coneguda pel seu blog “El Rincón de los Postres”, ens presenta el seu nou llibre publicat per Oberon en el qual ens ofereix 30 receptes gelades amb el pas a pas de la seva elaboració, per preparar-les de la forma més senzilla del que molts s'imaginen.

HELADOS CASEROS

Després de la introducció en la qual exposa l'autora que “si hi ha unes postres per excel·lència que m'apassionin, juntament amb la bolleria, són els gelats”, hi ha un capítol sobre què necessitem saber sobre utensilis, ingredients i conservació, per seguidament exposar les receptes de gelats (de coco, maduixa, meló, pinya colada, vainilla, xocolata, etc.), neules, pols (de cafè, llimona i menta, síndria, xocolata, pinya i gerd, etc.) i pastissos (de iogurt i caramel, de tiramisú, cheesecake, etc.).

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross