Un plaer menjar una bona paella amb vistes a la platja. I és que aquest històric restaurant familiar limita amb la platja d'Altafulla i la seva terrassa trepitja la mateixa sorra. La carta ofereix la típica cuina tradicional marinera amb bons plats de peix i marisc.

sala 1

És recomanable tenir en compte dels suggeriments fora de carta segons les compres diàries i començar amb uns platets per compartir, com el pop a la gallega catalanitzat, navalles o musclos del Delta de l'Ebre, calamars amb ceba, carxofes en temporada, gambes a l'all, ... culminant amb una rica paella o arròs amb llamàntol. A l'hora de les postres la mousse de torró, és una singular especialitat de la casa. El servei és molt diligent.

Recordem que l’any 2007 el matrimoni format per en Xavier Nicolàs i la Gemma Vitali es van quedar el restaurant que el pare d’ella, Antoni Vitali, havia posat en marxa 4 anys abans, amb el nom de Cal Vitali, davant de la platja d’Altafulla, on hi havia hagut anteriorment un camping. Amb el temps, aquest restaurant familiar s’ha anat ampliant i actualment constitueix un lloc molt recomenable per assaborir uns bons arròssos, mirant al mar que queda a unes 20 passes i la platja que és a tocar...

sara i xavier 1

A l’establiment s’hi entra per la terrassa, que quan fa bon temps està molt sol·licitada. Té varis menjadors de pedra vista i decoració marinera, per un total de 150 comensals.

La Gemma s’encarrega dels fogons mentre que en Xavier dirigeix les sales. La carta de vins conté una quarentena de referències. Darrerament s’ha incorporat a la cuina la filla del matrimoni, Sara, que ha obtingut el Primer Premi “La Xoixeta Tapes Bruixes d’Altafulla” 2016 i el Primer Premi “Mejores arroces de España” 2017.

 

Pons d’Icard, s/n. (43893) Altafulla. Tel.: 977 650 630. Horari de 10,00 a 17,00 i de 20,30 a 24,00. Tanca dilluns i gener. A l’hivern tanca els vespres excepte per reserves. Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 2 menjadors privats de 25 a 70 comensals. Admet gossos a la terrassa. Correu electrònic: restaurantvoramar@gmail.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross