CAU DEL PESCADOR, PER ASSABORIR UN DELS MILLORS PEIX AL FORN DE SANT FELIU DE GUÍXOLS
Aquest petit restaurant familiar, d’un carreró perpendicular al Passeig de Sant Feliu de Guíxols, pot presumir de fer un dels millors peix al forn amb patates, de la localitat i, fins i tot, podríem dir que de la Costa Brava. I és que el seu xef propietari, Josep Camús, és un gran mestre de la cuina marinera que ofereix al seu establiment sempre amb productes de mercat i de temporada.
Una amanida de boquerons amb romesco; carxofes amb cloïsses; remenat d’espàrrecs, gambes i allets; faves i pèsols del temps a la catalana i, per descomptat, un peix, con el gall de la fotografia, al forn són unes perfectes eleccions per un àpat inoblidable, que pot concloure amb una selecció de rebosteria, tot plegat regat amb un bon vi de l’Empordà.
L’establiment ocupa una antiga casa de pescadors coneguda en altres temps com Casa Buxaller de la que pertany en Josep, que compta amb el suport de la seva dona, Núria Amat.
Adreça: Santo Domingo, 11 (17220). Sant Feliu de Guíxols. Tel.: 972 32 40 52. Tanca dilluns nit i els dimarts a l’hivern. www.caudelpescador.com