Villa Retiro, el primer hotel de les terres de l’Ebre de 5 estrelles incorpora aquest any l’Escola de Cuina Villa Retiro de Fran López.

Una nova i brillant iniciativa d’aquest jove i prestigiós xef que des del 2006 en que es va inagurar aquest hotel amb encant de la familia Quimet està al front dels seus fogons.

JARDI I FAÇANA.JPG

En aquest autèntic regal de luxe per als cinc sentit, que és l’hotel Villa Retiro, a les afores de Xerta, ocupant una finca amb una exuberant vegetació i la residència magnífica d’un indià a partir del proper setembre l’Escola oferirà els estudis de Màster en Gastronomia i Llideratge en Cuina, que comprendrà Cultura Gastronòmica (120 hores), Enologia i Sommelieria (120 hores), Gestió en Cuina i Llideratge (260 hores), Projecte industrial (100 hores) i Formació Pràctica (600 hores). Al finalitzar el Master i depenent del desenvolupament de l’alumne, podrà realitzar pràctiques internes i externes en restaurants d’Estrella Michelin.

Recordem que Villa Retiro té 2 suites i 7 habitacions amb aire condicionat, caixa forta, minibar, telèfon directe, televisió via satèl·lit, TDT, DVD, ràdio, Wi-Fi, barnús, assecador de cabell, servei d’habitacions 24 hores i pany electrònic. Disposa d’habitacions adaptades. El preu habitació doble a partir de 126 euros euros/dia (esmorzar inclòs). Són dormitoris on l’exquisida decoració ajuda a percebre totes les tonalitats del silenci i la calma, la comoditat i el luxe en un entorn clàssic refinat. La recuperació dels espais ha transformat Villa Retiro en un idíl·lic enclau amb caràcter propi, catalogat com a edifici d’interès arquitectònic colonial. A tot això hi hem de sumar el relax visual en un entorn privilegiat, l’olor a natura i la bona cuina.

A Villa Retiro es pot sentir el poder relaxant de l’aigua. Les modernes instal·lacions d’hidroteràpia amb solàrium, dutxa vichy, sauna finlandesa, bany de vapor, cabina de gel, banyera d’hidromassatge, piscina exterior amb cascades i zona d’hidromassatge, junt amb els altres complements com la perruqueria o la zona de massatges, conformen un conjunt on l’aigua i la cura de la imatge corporal són els principals atractius.

PISCINA.jpg

Envoltat d’arbres centenaris el restaurant de l’hotel aconsegueix que els sabors de la cuina mediterrània i del Delta arribin a nivells molt alts. Valorant els productes, molts del propi hort, en Fran elabora plats exquisits que aviat van conqueir l’estrella a la Guia Michelin i un 9,25/10 a la Guia Gourmand on line 2016.

El menú degustació s’inicia amb un tast d’oli de Pinell de Bray d’oliveres centenàries i tres sals de Sant Carles de la Ràpita. Continuen els aperitius, amb varietat de tomàquets ecològics amb gelat d’alfàbrega, el seu oli i coses de formatge; salmó macerat en liquat de remolatxa, pols de remolatxa i salsa de rave; i tripa de bacallà; Després arròs cremós de conill amb puré de faves i salsa maionesa de taronja amb clau d’olor; peix de la llotxa, aurada; i binomi d’aus, pollastre de corral a baixa temperatura i pit d’ànec canetó, amb carbassó i alberginia, pols d’avellanes, salsa de tòfona i gerds; de postres, sinfonia de cítrics de Xerta i queda el xocolata, una selecció de cacaus en diverses textures de xocolata. El preu és de 60 euros més iva i si es marida 30 més.

També, més de la carta, el restaurant ofereix un menú Homenatge per 94 euros més iva i maridat més 40 euros.

Apuntem finalment que Fran López des d’aquest any dirigeix també la cuina del restaurant Xerta, de l’hotel Ohla Eixample, de Barcelona

FRAN LÓPEZ.jpg

Direcció: C/ dels Molins, 2. 43592 Xerta. Tanca d 15 de gener a 15 de febrer. Tel.: 977 473 003. American Express, Master Card i Visa. Correu electrònic: reservas@hotelvillaretiro.com Web: www.hotelvillaretiro.com  

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross