Del 4 al 25 de maig, ‘El Corte Inglés’ durà a terme, per cinquena vegada consecutiva, els “Dimecres Gastronòmics de les Comarques de Tarragona”, en que diversos xefs de la província elaboraran i oferiran les seves propostes culinàries en el menú del migdia del restaurant de ‘El Corte Inglés’. Aquesta iniciativa, que compta amb el suport de l’Associació d’Hostaleria de la Província de Tarragona, pretén donar a conèixer la riquesa gastronòmica de l’entorn i, alhora, oferir especial rellevància als productes de proximitat dels quals disposa el territori. El maridatge de les Jornades anirà a càrrec del celler ‘Avgvstvs Forvm’ d’El Vendrell (DO Penedès).
Els menús, basats en la cuina catalana i elaborats amb productes de temporada i proximitat, oferiran propostes com ara la “piruleta de pernil d’ànec amb emmental gratinat” del xef Gerard Grau, del restaurant Molí del Mallol (Montblanc), o les postres “copa caputxeta gelada‟ que elaborarà el xef Marc Piqué, del restaurant Cal Sisquet (Roda de Berà), amb la qual va aconseguir ser subcampió del Món de Geladeria, el gener passat. Una proposta amb sabors mediterranis com per exemple les “vieires a la paella amb patata confitada cítrica, pernil ibèric i reducció de vermut Miró" és un dels plats que oferirà el xef Jordi Muñoz, del restaurant LB 21 (Hospitalet de l’Infant). Finalment, en Josep Margalef i la Joana Martí, del restaurant El Molí dels Avis (L’Ametlla de Mar), basaran el seu menú en la tradició gastronòmica de la Cuina Catalana, amb un toc de fusió nipona centrat en el seu producte estrella i especialitat de la casa, la tonyina vermella Balfegó.
Els menús tenen un preu de 24€, excepte el del Molí dels Avis, de 55€. Per a més informació i reserves: 620 745 487 o al restaurant de ‘El Corte Inglés’.