Ja és al mercat la segona anyada de La Pocavergonya, el vi més descarat de la Ribera d'Ebre. Un any després de la presentació del projecte arriba la segona edició de la mà dels quatre joves productors que van iniciar aquest camí. Està elaborada amb el mateix cupatge del primer any, Macabeu, Garnatxa blanca i un petit percentatge de Moscatell.
En nas manté les aromes afruitades i en boca es presenta més càlid i concentrat a causa de les altes temperatures que ha patit la comarca, tot mantenint un bon equilibri. Un bon projecte de quatre cellers implicats: Molí de Rué, Vins i Olis Suñer, Celler Pedrola i la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume, han treballat durant el darrer any perquè La Pocavergonya estigui present a les grans ciutats catalanes i molt especialment a Barcelona i rodalies. El seu objectiu és valorar la tradició vitivinícola de la comarca de la Ribera d'Ebre i seduir al segment de consumidor més jove. El resultat final és un vi blanc, fresc, divertit i jove, molt innovador a la zona.