Ja és al mercat la segona anyada de La Pocavergonya, el vi més descarat de la Ribera d'Ebre. Un any després de la presentació del projecte arriba la segona edició de la mà dels quatre joves productors que van iniciar aquest camí. Està elaborada amb el mateix cupatge del primer any, Macabeu, Garnatxa blanca i un petit percentatge de Moscatell.

Lampolla-130x300

En nas manté les aromes afruitades i en boca es presenta més càlid i concentrat a causa de les altes temperatures que ha patit la comarca, tot mantenint un bon equilibri. Un bon projecte de quatre cellers implicats: Molí de Rué, Vins i Olis Suñer, Celler Pedrola i la Cooperativa Agrícola de Sant Jaume, han treballat durant el darrer any perquè La Pocavergonya estigui present a les grans ciutats catalanes i molt especialment a Barcelona i rodalies. El seu objectiu és valorar la tradició vitivinícola de la comarca de la Ribera d'Ebre i seduir al segment de consumidor més jove. El resultat final és un vi blanc, fresc, divertit i jove, molt innovador a la zona.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross