Sallés Cala del Pi, un meravellós hotel amb encant, de cinc estrelles, a 2.000 metres del centre de Platja d'Aro, sobre una caleta pràcticament privada a la qual té accés directe. Bona piscina, completíssim spa i restaurant Aurum que compta amb un prestigiós xef, Enric Herce, i un dels millors sommeliers del país, Jaume Abel, que té cura del celler amb unes 250 referències de vins.FAÇANA POSTERIOR

A l'estiu es pot gaudir d'una meravellosa sopar a la terrassa davant del mar degustant plats tan exquisits com la sopa freda de pa amb tomàquet i pernil ibèric; terrina de foie gras micuit amb codony i pa de blat de moro; pop rostit amb albariño sobre patata a la gallega; turbot amb crema d'alls tendres i pernil ibèric crocant; llobarro rostida amb albergínia i pebrot verd; llamàntol rostit amb salsa cardinal; espatlla de cabrit desossat i farcit de prunes; golafre de de xocolata; pinya colada cremada amb gelat de coco.

Un lloc per perdre uns dies, ideal per als que busquem tranquil·litat, confort i elegància, a més de bona cuina.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross