El llibre, de Zaraida Fernández, publicat per Cossetània Edicions, és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ingredient d’origen animal. Són receptes senzilles, dolces i salades, que es divideixen segons les estacions de l’any i que s’elaboren amb productes que es troben al supermercat a l’abast de tothom. 100 receptes realitzades amb molt d’amor, que volen fer la vida més fàcil i saludable. Aporta fotografia de: Ariadna Creus.

CuinaVegana.small.jpg

Zaraida Fernández va tenir sempre molt clar que volia dedicar-se a la cuina i, l’any 2002, va decidir matricular- se a l’Escola d’Hostaleria de Barcelona per fer de cuinera professional. A partir d’aquí, comença una carrera sense aturador per aprendre sobre tots els tipus de cuina i treballant en diferents llocs, com una taverna basca, però també en un gimnàs a la zona alta, una residència d’avis, restaurants de cuina d’autor, pastisseries...

Per tal de formar-se en pastisseria de restaurant, decideix marxar a fer un stage a París, concretament en un château a França i, quan torna, forma part de l’equip de pastisseria del restaurant ABaC, amb dues estrelles Michelin. Un dia decideix no ingerir ni cuinar més animals i crea VegetArt Cuina Vegana al barri de Gràcia, un concepte tipus “rostisseria” de tota la vida però sense carn, peix, ous ni lactis.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross