Un llibre de receptes sanes, fàcils i variades sense sucres ni gluten, i acompanyades amb fotografies a tot color.

Aliments d’avui i de sempre es troben a la nevera i el rebost de la Laura García per ajudar-te a menjar d’una manera saludable sense renunciar al sabor autèntic dels aliments més importants per a la teva salut. Aquest llibre és fruit del treball que fa anys que publica al seu popular blog i perfil d’Instagram, @ByLauraGarcia, amb receptes inèdites per als seus seguidors més fidels.

Es tracta de 90 receptes sanes, sense gluten i sense sucre, però amb tot el sabor i un focus especial en l’aprofitament dels nutrients.

A més, en aquest llibre trobaràs receptes de fermentats i confitats casolans, pans i crackers sense gluten, postres sorprenents amb ingredients secrets i una guia dels millors estris per a una cuina sense tòxics.

Laura García és una amant de la vida sana, cuinera autodidacta, lectora incansable de llibres de salut i hortolana aficionada.

Sempre li ha agradat cuinar, però no va ser fins al 2016 quan va decidir obrir el blog de receptes, i va ser llavors que va aparcar el món de la informàtica per dedicar-se al de l’alimentació sana.

Les seves receptes són properes i sent predilecció per la verdura, la carn, el peix, els fermentats i els pans. A més, és la responsable de desenvolupament de producte de Como Como Foods, una nova marca d’alimentació saludable que ha fet realitat un dels seus somnis: convertir les seves receptes en aliments que tots podem tenir al nostre rebost.

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross