El 25 de febrer de 1982 Mercè Navarro, -“la cap”, alma mater del restaurant- va obrir per primera vegada les portes d’aquest establiment situat al costat de la Via Augusta, per oferir la seva cuina, de línia catalana amb un toc personal i espontani, fruit de la seva formació autodidacta.

img_2679

El restaurant manté la mateixa il·lusió que aquell dia amb el desig de què cada plat sigui memorable. La seva premissa “cal cuinar amb amor i honradesa”. Els seus fills, Joan i Imma, han estat sempre al seu costat. Joan ha passat per diferents facetes professionals fins a arribar a l'adreça i avui s'ocupa que tot funcioni correctament. Imma va començar a la sala cara al públic i avui està a la cuina.

L’èxit no es va fer esperar i ha anat creixent; es menja molt bé i en un ambient molt agradable. Dos menjadors, petits, càlids i confortables, al costat d’una terrassa jardí interior cobert amb una glorieta, que és com un oasis tranquil i agradable al cor de la ciutat. Un menjador privat té una capacitat d’entre 6 a 12 comensals. Celler important amb més de 300 referències. Podem dir -després de més de 30 anys de treball diari- que aquest restaurant és ja un clàssic a Barcelona, amb una cuina sincera, hereva dels sabors de la cuina catalana tradicional, però revisada i posada al dia per ajustar-la als gustos actuals.

Posa un especial interès a la cerca dels millors productes de cada temporada, rebent el peix i el marisc més fresc dues vegades al dia; comprant vedella amb D. O. Pirineus, bé de la vall d’Esgueva i porcell ibèric de Huelva. Tòfones, bolets i espàrrecs són alguns dels productes de qualitat que reben directament al recol·lector o productor. En el seu haver-hi, reconeixement “Restaurant florit 2014” atorgat per l'organització Vils Florides i el Premi al millor disseny de carta de restaurant atorgat per la Real Acadèmia de la Gastronomia i la Confraria de la Bona Taula.

Entre les especialitats de la carta podem esmentar el milfulles amb foie-gras i melmelada de ceba i poma, 22,00; tàrtar de llobarro i gambes amb caviar de truita, 28,00; favetes i pèsols ofegats amb ceba i botifarra, 24,00; arròs amb espardenyes i pèsols, 36,00; turbot a l’oli de tres pebres amb farcellet de col i llagostins, 30,00; peix de la llonja, al forn, a la sal o a la planxa, amb oli d’all, s/m.; pollastre de pagès al vi, 22,00; espatlla o cuixa de “lechazo” al forn, 24,00; bescuit amb xocolata calent, 10,00; pastís de poma amb gelat de vainilla, 10,00.

També ofereix un Menú “del moment” D30, per 33,00 euros al matí i 36,30 a la nit, i dos Menús degustació, 42,90/66,00. El vi de la casa és el Can Feixes Blanc Selecció, 17,00; Can Feixes Negre Tradició, 26,00.

Séneca, 20. (08006) Tels.: 93 218 92 22 i 93 217 97 38. Horari de 13,30 a 16,00 i de 21,00 a 23,30. Tanca diumenge i primera setmana de gener. American Express, Diners, Master Card i Visa. Aire condicionat. Terrassa. Capacitat per a uns 50 comensals. Admet gossos. Correu electrònic: roigrobi@roigrobi.com. Web: www.roigrobi.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross