Ubicat a l’antic teatre del poble medieval de Regencós (entre Begur i Pals), units a l’Hotel del Teatre, la xef biodinàmica Iolanda Bustos i el seu equip interpreten a la cuina el millor producte de la zona amb creativitat i distinció utilitzant herbes, flors, arrels i fruits silvestres que la xef recol·lecta i cultiva, per poder oferir un paisatge a cada plat.

IMG-1866 copia

Iolanda es una cuinera de terrer, empordanesa de naixement, compromesa amb el medi ambient, crea plats que conecten tradició amb vanguardia, barreja art i naturalesa redescobrint el valor del paisatge i la riquesa de la materia primera de la zona; La seva missió és que las persones estimin la natura, a través del su sabor.

201707_Cal_Luna_0038-1920px copia

El Restaurant acull una gran vinoteca amb presència d’una acurada selecció de vins locals i del país, unes 120 referències, ocupant un lloc privilegiat sobre l’escenari del teatre, en representació del rei Baco, rei romà del vi i del teatre.

201705_Calendul_5209-LR-1920px copia

L’estudi d’interiorisme TresTrastos va fer la reforma del Teatre per adaptar-lo al restaurant, que va inaugurar-se l’any 2015 (abans la Iolanda el va tenir 6 anys a Girona) en un ambient relaxat, còmode y elegant.

 

Amb el bon temps es pot gaudir de dinars i sopars al jardí, envoltat de plantes i flors amenitzat per la simfonía de rossinyols, pit-rojos, pardals i picots que fan niu a Regencós cada temporada.

Dirigeixen el menjador, amb una capacitat per a uns 60 comensals, Salvador Casaseca, que també assumeix la funció de sumiller, i Carlos Arribas. Entre les especialitats d’aquesta cuina naturista i d’autor mediterrània, podem destacar la

crema de “ajoblanco” amb anguila fumada, fonoll i raïms, 14,00; musclos de roca sobre un xip d'arròs negre, crema de safrà i herbes adobades de platja, 13,00; mesclum de flors i fulles silvestres amb tòfona i escates de formatge madurat, 19,00; porcell ibèric amb compotes de albericoque i pruna amb flors de sàlvia, 33,00; suprema de peix amb blat marí i herbes “halofilas”, 32,00; pop a la brasa adobat amb “aguaturmas”, porro cruixent i “sedum” adobat, 22,00; tonyina a la flama amb vellut d'albergínies, “capuchinas” i alfàbrega, 27,00; arròs de pals caldós amb “cigarra” de mar i mongetes tendres, 38,00; esponxos de “limoncillo” amb cremes de flors blanques i cítriques, 12,00; “florilegio”, textures dolces florals, 13,00; “conguito” gelat 12,00.També ofreix un menú degustació, 68,00 (en temporada baixa). El preu mitjà d’un àpat és de 65,00. El vi de la casa: D.O Empordà.

 

C/ Nou, 2 (17214) Regencós. Tel.: 972 30 38 59. Horari: de 13,00 a 15:30 i de 20 a 22:30 hores. Tancament: temporada baixa obert divendres a diumenge i temporada alta cada dia obert. Tancament anual: de Nadal a Setmana Santa. American Expres, 4B, Master Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Aparcament. Terrassa. Correu electrònic: info@lacalendula.net info@hoteldelteatre.com Web: www.lacalendula.net www.hoteldelteatre.com

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross