Puerto Madero és un barri de Buenos Aires que es caracteritza pels molts restaurants que hi ha de cuines de tot el món. I aquest és el nom que Emiliano i Isabel han triat pel seu segon restaurant a Cambrils (els ja regenten des de fa més de 19 anys el Al Lamborghini) i que van inaugurar el 21 de març de 2016.
Perquè aquest restaurant “asador parrilla” vol ser un establiment de plats de fusió amb una alta cuina bàsicament de carns argentines i espanyoles, sense oblidar els tàrtars, cebiches, peixos, segons les compres diàries al mercat.
Un local per unes 60 persones, ben decorat i agradable, que té una bona terrassa climatitzada i cuina, a la vista dels comensals, amb producte de qualitat molt ben elaborat per Claudia i Carlos, sota la direcció d’Isabel Valentín. Un celler amb 150 referències, entre les quals es troben les estrangeres i totes les denominacions nacionals. Bona relació qualitat/preu i la il·lusió i passió per la feina dels seus propietaris.
Entre les seves especialitats cal destacar l’autèntica empanada de Mendoza; graellada argentina amb tots els seus talls de carn; “xuletón” gallec; tàrtar i tataki de tonyina; entrecot de Nebraska; “chaja”; “panqueque”.
El restaurant ofereix també tres menús: Menú migdia, 15,50 (caps de setmana, 18,00), Menú graellada, 23,50 i Menú “xuletón”, 35,00 (per persona).
Carrer Drassanes, 31. (43850). Tel.: 977 791 783 / 646 55 01 40. No tanca. Horari de 13,00 a 15,30 i de 20,00 a 23,30. American Express, Master Card, 6000 i Visa. web: www.puertomaderocambrils.com