LLIURAMENT DE GUARDONS A: JOAN URGELLÈS, DE REUS; BCN URBAN HOTELS, DE BARCELONA; CELLER RONADELLES, DE CORNUDELLA DE MONTSANT; DELIRANTO, DE SALOU, VERMOUTH YZAGUIRRE, DEL MORELL; MEL MURIA, DEL PERELLÓ; I REPSOL.

FOTO DE FAMÍLIA.JPG

Al restaurant Espai Prioral by Joan Urgellès, de Reus, s’ha presentat la Guia Gourmand 2018, en la seva 27ª edició. La presentació ha anat a càrrec del xef propietari, Vicent Guimerà, del restaurant L’Antic Molí, d’Ulldecona reconegut al 2017 amb una estrella a la Michelin.

Acabada la presentació s’han lliurat les distincions que per l’any 2018 atorga la Guia, per part dels directors Fèlix Llovell i Ramon Segú. A tancat l’acte l’Alcalde de Reus, Carles Pellicer, acompanyat de la Regidora de Promoció de la Ciutat, Montse Caelles. Finalment, Joan Urgellès ha ofert a tots els assistents un exquisit dinar.

DISTINCIONS DEL 2018

Les distincions de la Guia Gourmand en aquesta edició són:

  • Restaurant de l’any 2018: Joan Urgellès, Reus
  • Hotel de l’any 2018: BCN Urban, Barcelona
  • Celler de l’any 2018: Ronadelles, Cornudella de Montsant
  • Restaurant Revelació de l’any 2018: Deliranto, Salou
  • Producte de l’any 2018: Mel Muria, Perelló
  • Vermut de l’any 2018: Yzaguirre, Morell
  • Guia de l’any 2018: Repsol

LA GUIA GOURMAND JA ÉS A LES LLIBRERIES

La “Guia Elecció Gourmand de Catalunya i Andorra, i d’altres llocs d’interès”, coneguda popularment com la “Guia Gourmand”, sota la direcció i realització dels periodistes tarragonins Fèlix Llovell i Ramon Segú, i edició d’Arola Editors, acaba de sortir i ben aviat es podrà trobar en les millors llibreries del país, al preu de 20 euros. En aquesta 27ª edició, corresponent a l’any 2018 hi ha una gran informació actualitzada d’una àmplia selecció de restaurants i hotels, acuradament realitzada d’acord amb exigents criteris de qualitat, aplicats amb total independència, pels autors de la Guia en les visites anuals que fan als establiments.

Guia Gourmand 2018.png

WEB: WWW.GUIAGOURMAND.COM

La Guia es pot també consultar, íntegrament i gratuïtament a la web que a través de la localització per municipis o directament per establiments facilita la trobada dels restaurants i hotels, incloent fotografia i mapa de situació, a més de tota la informació, actualitzada al dia: www.guiagourmand.com

ELS MILLORS DE CATALUNYA I QUADRE D’HONOR

En el quadre d’honor es relacionen els millors restaurants qualificats amb una nota de 8/10 o superior. En aquest ranking del 2018 els millors de Catalunya són: Amb 10/10: El Celler de Can Roca; amb 9,75: Via Veneto; i amb 9,50: Caelis, Disfrutar, La Cuina de Can Simón, Lasarte, Les Cols, Miramar de Llançà, i Sant Pau-Carme Ruscalleda.

A les comarques tarragonines, amb 9,25: Can Bosch, L’Antic Molí, Les Moles i Villa Retiro; amb 9: Deliranto i Joan Urgellès; i amb 8,75: Casa Macarrilla 1966, Mas Folch i Miramar de Cambrils.

CONTINGUT

La Guia Gourmand, és un manejable i útil volum anual que recull en les seves pàgines els bons restaurants i hotels de Catalunya i Andorra, qualificats, amb tota la informació actualitzada que d’aquests es pugui precisar.

En els últims capítols, titulats “altres llocs d’interès” s’inclou també una acurada selecció actualitzada de restaurants i hotels de la resta d’Espanya i de la Côte d’Azur francesa, Mònaco, Vall del Loire, Alsacia, París, i Selva Negra. En total, informació d’uns 600 establiments que interessen al “Gourmand”.

Els restaurants de Catalunya i Andorra s’han puntuat després de la visita als mateixos, tenint també en consideració les opinions remeses pels lectors. La valoració de l’establiment s’estableix amb el següent criteri: cuina, màxim 6 punts. Decoració i marc físic, màxim 2 punts. Celler, màxim 1 punt i Servei i detalls, màxim 1 punt. La màxima puntuació suma 10.

ALTES I BAIXES EN L’EDICIÓ DE 2018

En aquesta edició hi ha un total de 60 altes i 23 baixes d’establiments.

EL DIA 9 DE DESEMBRE ES PRESENTARÀ A TARRAGONA

Després de la presentació a Reus, el proper dissabte, dia 9 de desembre, la Guia Gourmand 2018 es presentarà al Mercat Central de Tarragona a les 12hrs.

Presentación Guia Gourmand versión 4 .jpg

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross