Amb un estil personal, aquest restaurant de cuina mediterrània, situat a dos passes de Correus, disposa d'una suculenta oferta gastronòmica centrada totalment en el porc, com a principal protagonista. Ni gas ni electricitat. Aquest restaurant té només una graella i un tradicional forn de llenya on es preparen suculents plats centrats en la carn porcina.

PORKNotaApertura copia.jpg

Aquest veritable temple del porc, compta amb una carta enginyosa que barreja el tradicional amb tocs creatius, abastant des del musell a la cua, ja sigui guarit, en salazón o al forn de llenya “I-rational”.

Darrere d'aquest projecte de Grup Sagardi, nascut en 2014, estan dues famílies a les quals els uneix l'amor pels productes tradicionals i de qualitat. La família Rovira, encapçalada pel xef Oriol Rovira, estrella Michelin, qui al costat dels seus germans crien, conreen i acaronen a les seves terres del Berguedà els productes que després arriben al forn de llenya de Pork. I la família Lz. de Viñaspre, liderada per Iñaki, de Vitòria de naixement i gran apassionat de la cuina, els qui han sabut recuperar els sabors de l'autèntica cuina basca tradicional i portar-los fins a la taula.

PORK_Familia Rovira con Iñaki Lz de Viñaspre copia.jpg

El local és avantguardista amb motius que evoquen la cultura del porc. La decoració de l'espai ha comptat amb la participació de l'artista Mikel Urmeneta, creador de Kukuxumusu, qui ha creat una escultura de grans dimensions d'un porc penjat en els alts sostres del restaurant. Il·luminació càlida i mobiliari oposat en diversos trasters d'Europa i Nova York. La capacitat del menjador és per 50 comensals. També compta amb una agradable terrassa.

La carta de vins té unes 40 especificacions.

Entre les seves especialitats podem destacar arròs de muntanya amb pollastre i costella, 15,00; orella de pork a la graella amb mongetes de Santa Pau, 8,00; peus de porc guisats, 8,00; arròs amb verdures dels nostres horts, 12,00; “Txuletón” de porc de Cal Rovira (Venda al pes) 5,00 els 100 grams; botifarres blanca, perol i negra Cal Rovira a la brasa, 7,00; codillo “imperial”, 25,00 (recomanat per 2-3 persones); pastís de xocolata al forn, 5,00; pastís de poma amb gelat de nata, 5,00; stilton amb dolç de poma, 8,00.

Carrer del Consolat de Mar, 15. (08003 Barcelona. Tel.: 932 956 636. Horari: de 12,30 a 00,30 hora. (Divendres, dissabtes i vespres de festius fins a les 01.00 hores). No tanca. American Express, Masterd Card, 6000 i Visa. Aire condicionat. Terrassa. 1 menjador privat per 6 persones. Correu electrònic: info@gruposagardi.com Web: http://www.porkboigpertu.com/es/boig-per-tu/

Comparteix!
ARTICLES RELACIONATS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

ARTICLES RECENTS
BUSCAR ARTICLES
ETIQUETES
RECOMANACIONS DEL MES
AMB LA COL·LABORACIÓ DE
envelopephone-handsetmap-markercalendar-fullclocklinkcross