Enmig del brogit incessant i l’activitat frenètica del centre de Barcelona hi trobem el restaurant Petit Comitè del cuiner amb una estrella Michelin Nandu Jubany.
Un nou concepte gustatiu, construït a partir de receptes tradicionals catalanes. El restaurant resumeix l’essència de la cuina catalana combinant els millors productes de temporada i de proximitat amb una presentació contemporània i actual. Una carta molt suggestiva adaptada als cicles estacionals de l’any.
L’espai és acollidor i està distribuït de forma equilibrada en diferents ambients, que conviden a celebrar sopars informals entre amics o esdeveniments en família com dinars d’empresa que requereixen un espai privat.
Entre les especialitats cal destacar la coca de foie amb poma caramel·litzada i amanida de contrastos 19,00; truita oberta amb pa amb tomàquet, pernil i espàrrecs de marge 19,00; caneló de carbassó amb brandada de bacallà i all negre 16,00; arròs del senyoret (espardenyes, gamba, rap i calamar) 29,00; tonyina vermella a la brasa amb escabetx i verduretes 24,00; peus de porc “sense feina” farcits de confit d’ànec i orellanes, 18,00; fricandó de vedella amb patates rosses, 24,00; i entre les postres cal mencionar la pinya a l’ast caramel·litzada amb gelat de iogurt i coco, 9,00 i l’assortit de pastissos casolans a escollir, 9,50.
El restaurant també ofereix un exquisit Menú de temporada per 52,00 euros.
Passatge de la Concepció, 13. (08008). Tel.: 93 633 76 27. Horari de 13.00 a 16.00 i de 19.30 a 23.30 de dilluns a diumenge. Tanca el 25 de desembre i per vacances dues setmanes a l’agost. American Express, Visa, 6000, Master Card. Aire condicionat. 2 menjadors privats per a 10 comensals i per a 18 comensals. Correu electrònic: info@petitcomite.cat. Web: www.petitcomite.cat